U bent hier

Apero con Fuoco nodigt uit voor jeugdig Kerstconcert

Het wordt een Kerstconcert dat verzorgd wordt door het Knapenkoor uit Plovdiv (Bulgarije) o.l.v. Milka Toledova. De Tieltse jeugdkoren Vocina o.l.v. Michiel De Jaeger en Banzaï! o.l.v. Elsi Spanoghe verlenen hun medewerking met een kort gastoptreden.
Het knapenkoor van Plovdiv werd opgericht door Stefka Blakoeva, en het staat sinds 1979 o.l.v. dirigente Milka Toledova. Ze treden op in binnen- en buitenland met elk jaar een licht gewijzigde bezetting. Door een intense begeleiding, zowel individueel als in koor, concerteren ze op een zeer hoog internationaal niveau. Ze komen reeds meer dan 20 jaar regelmatig naar België. In Tielt brengen ze een sfeervol Kerstprogramma, met klassieke en populaire kerstmuziek uit de hele wereld. Julia Petrova verzorgt de pianobegeleiding.
2 Tieltse jeugdkoren verzorgen een kort voorprogramma: Vocina o.l.v. Michiel De Jaeger en Banzaï! (jeugdkoor van de academie) o.l.v. Elsi Spanoghe worden begeleid door Tom Hoornaert op orgel en piano. Als apotheose brengen de 3 koren samen enkele liederen samen, en verspreiden zo de vredesboodschap van Kerst in vele talen!

Wanneer

10 december 2017 om 11:00

Waar

Sint Pieterskerk
Markt
8700 Tielt
Routebeschrijving

Contact

051428260

Prijzen

€10.0
Basistarief: 10,00 €; ADD: 15,00 €; Leerlingen: 5,00 €