U bent hier

De Grenzen Voorbij

Jeugdkoor waelrant brengt een sprankelend benefietconcert ten voordele van haar koorreis naar Zuid-Afrika. We wisselen klassieke koormuziek van bij ons af met swingende songs van 'voorbij de grenzen'.
Kortom het gevarieerde en ijzersterke aanbod dat u van ons gewoon bent. Om het feest helemaal compleet te maken is er na het concert een gezellige pop-up-bar voorzien! De opbrengst van zowel concert als bar gaat integraal naar onze koorreis richting Zuid-Afrika. Het enige wat de avond nog fijner kan maken is uw stralende aanwezigheid! Afspraak op zaterdag 30 september in de Jezuïetenkerk te Lier.

Speciaal voor u is er deze editie keuze uit 3 verschillende tickets! ‘Economy class’ biedt u een beperkter zicht aan een zacht prijsje. Voor enkele stuivertjes meer geniet u al van betere plaatsen in ‘business class’ én krijgt u nadien een gratis drankje op onze gezellige bar. Uzelf helemaal in de watten leggen kan met ‘first class’ tickets; voor het concert wordt u dan uitgenodigd voor een receptie met culinaire hapjes en een drankje. Bovendien krijgt u een exclusief optreden van het waelrant VIP-koor. Uiteraard krijgt u ook na het concert een gratis drankje.

Tot dan!
Jeugdkoor Waelrant

luisterfragment: http://bit.ly/indodana

Wanneer

30 september 2017 om 20:15

Waar

Jezuïetenkerk, Lier
Gasthuisvest, 50
2500 Lier
Routebeschrijving