U bent hier

Kerstconcert door Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance uit Eindhoven

Op zondag 10 december om 14.30 uur geeft het Eindhovense Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’ samen met solisten een verrassend Kerstconcert in de St. Niklaaskerk van Neerpelt.
Naast de vaste pianiste van La Bonne Espérance, Marjan Fey, zullen drie solisten optreden. De zangeres Maaike Widdershoven bekend van o.a. The Sound of Music, jazz-muzikant Bert van den Brink, o.a. begeleider van wijlen Toots Thielemans en Chet Baker, en harpiste Inge van Grinsven winnaar van het Archipel Muziekconcours 2017, brengen samen met het koor een keur van bekende en minder bekende liederen ten gehore. Kerstliederen die beroemd geworden zijn als filmmuziek in de overbekende kerstfilms zoals Home Alone, Scrooge en White Christmas. Natuurlijk ontbreken ook de kerstsongs van de beroemde klassieke componisten als Felix Mendelssohn, Benjamin Britten en Eric Whitacre niet. Daarnaast zal La Bonne Espérance ook de traditionele kerstliederen zoals Stille Nacht en Cantique de Noël laten klinken.
Een gevarieerd programma waarmee koor en solisten u in de kerstsfeer zullen brengen. Laat u verrassen door de sonore klank van het grote La Bonne Espérance met zijn ruim 85 zangers en de heldere klanken van musicalster Maaike Widdershoven, jazz-muzikant Bert van den Brink en harpiste Inge van Grinsven.
Een concert dat u in de goede stemming zal brengen op weg naar Kerstmis, een concert waar je bij wil zijn …..

Wanneer

10 december 2017 om 14:30

Waar

Sint-Niklaaskerk
Kerkstraat
3910 Neerpelt
Routebeschrijving

Prijzen

€12.0
Basistarief: 12,00 €