Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Singing Brussels celebration weekend

Singing Brussels celebration weekend

Met Singing Brussels bouwt BOZAR aan een zingende stad over generaties, gender, etnische en culturele identiteit, en geloofsovertuiging. Vier met ons mee tijdens het Singing Brussels Celebration Weekend en ontmoet zangers waarmee je je stem kan opwarmen in aanstekelijke meezingsessies.
Dertig koren brengen muziek in verschillende stijlen terwijl 660 leerlingen van Brusselse basisscholen het internationale muziekproject Cantania afsluiten met twee gratis slotconcerten.


Om 15 uur kan je samen met het Engelse ensemble VOCES8, de koren, vocale ensembles en zangers van muziekacademies deelnemen aan het feestelijke participatieconcert. Op het programma staan onder meer herwerkte versies van Grace van Bobby McFerrin en Yo-Yo Ma, Jesu, Meine Freude van Johann Sebastian Bach en de wereldpremière van Hymn to our City. Van harte welkom! Toegang is gratis.

Alle info: www.bozar.be/en/activities/109935-singing-brussels-celebration-weekend

Het Singing Brussels Celebration Weekend maakt deel uit van Singing Brussels, een zanginitiatief dat heel Brussel aan het zingen wil krijgen en houden. In samenwerking met Koor en Stem en À Cœur Joie.
Met steun van de ENGIE Foundation en de Vlaamse minister, bevoegd voor Brussel

 Contactpersoon: Wenke Minne
Email: wenke.minne@bozar.be
Datum Uur Adres
21/05/2017 11u00 tot 21u30 Bozar - Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel


Terug naar vorige pagina