Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Vorming & Opleiding > Koorcoaching

Koorbestuur
Pagina's: 14 item(s)
Hoe zit het met de verzekering van mijn koor?

Lidmaatschap

Onthaal van nieuwe koorleden

Recrutering van nieuwe koorleden

Koor- en Dirigentendag 2007

De Koor&Dirigentendag van 5 mei 2007 in het HIK te Geel werd druk bezocht. Op het programma van 3de Koor&Dirigentendag stonden vijf workshops waaruit de deelnmers zelf een keuze konden maken. Volgende thema's kwamen uitvoerig aan bod: recrutering, verzekering, communicatie, beeldcultuur en wereldmuziek.


Standpunt Koor&Stem
Standpunt Koor&Stem - beheersvennootschappen uitgaverecht

De Raad van Bestuur van Koor&Stem vraagt dat alle aangesloten koren het auteursrecht zouden respecteren door in de koorwerking uitsluitend gebruik te maken van originele partituren.

Brandverzekering lokalen (repetitielokaal)

Verzekeringen

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand is binnen Koor&Stem verplicht. Daarnaast biedt Koor&Stem tegen gunsttarief nog enkele andere verzekeringsmogelijkheden.


DEKKINGEN Burgerlijke Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand

Burgerlijke Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand

VZW of Feitelijke Vereniging?

Moet ik mijn koor omvormen tot een VZW of kan ik blijven voortwerken als Feitelijke Vereniging? Elk koor moet zeker deze denkoefening even maken en hierrond een weloverwogen beslissing nemen.


Koorcoaching

Koorcoaching biedt je de mogelijkheid om actief te werken aan de artistieke kwaliteit van je koor. Ieder koor is uniek, en dat is het mooie. De klank. Het repertoire. De uitstraling. Koor&Stem kan je ondersteunen bij de artistieke ontwikkeling van je koor. Aangesloten koren kunnen genieten van koorcoaching. We sturen een gespecialiseerde docent bij je langs om actief te werken aan stemvorming en koorklank, repertoire en uitvoering, scenische opstelling. We werken op maat: geef aan wat je wenst en maak gebruik van dit mooie aanbod!


Kooraansluiting 2017

Om te kunnen genieten van het volledige aanbod van Koor&Stem neem je best een kooraansluiting bij onze organisatie. Alle koren, ensembles of groepen die actief zijn binnen de sector vocale muziek kunnen aansluiten bij Koor&Stem vzw. Eén bestuur dat de werking van meerdere koren coördineert hoeft slechts één aansluiting te onderschrijven.


Stemband magazine

Kalender: 2 item(s)
Zingen in het Lemmensinstituut - voorjaar

Leuven, Lemmensinstituut, zondag 12 februari 2012, 13.30-18.00 uur


Liturgische zangavond/-namiddag