Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Vorming & Opleiding > Dirigentenopleiding

Dirigenten
Pagina's: 5 item(s)
Koor- en Dirigentendag 2007

De Koor&Dirigentendag van 5 mei 2007 in het HIK te Geel werd druk bezocht. Op het programma van 3de Koor&Dirigentendag stonden vijf workshops waaruit de deelnmers zelf een keuze konden maken. Volgende thema's kwamen uitvoerig aan bod: recrutering, verzekering, communicatie, beeldcultuur en wereldmuziek.


Standpunt Koor&Stem
Standpunt Koor&Stem - beheersvennootschappen uitgaverecht

De Raad van Bestuur van Koor&Stem vraagt dat alle aangesloten koren het auteursrecht zouden respecteren door in de koorwerking uitsluitend gebruik te maken van originele partituren.

Internationale Bachdagen

Op deze cursus kunnen koorzangers gedurende een week musiceren onder leiding van ervaren docenten en zijn er workshops voor dirigenten. Er is voor alle zangers individuele stembegeleiding voorzien. De Bachdagen worden traditiegetrouw afgesloten met een prachtig slotconcert begeleid door een barokorkest.


Dirigentenopleiding

Koorcoaching

Koorcoaching biedt je de mogelijkheid om actief te werken aan de artistieke kwaliteit van je koor. Ieder koor is uniek, en dat is het mooie. De klank. Het repertoire. De uitstraling. Koor&Stem kan je ondersteunen bij de artistieke ontwikkeling van je koor. Aangesloten koren kunnen genieten van koorcoaching. We sturen een gespecialiseerde docent bij je langs om actief te werken aan stemvorming en koorklank, repertoire en uitvoering, scenische opstelling. We werken op maat: geef aan wat je wenst en maak gebruik van dit mooie aanbod!


Nieuws: 2 item(s)
09/07/2008: Catalogus CVM - De Notenboom

Een overzicht van de niet-Nederlandstalige muziek uitgegeven bij CVM en De Notenboom tot juni 2008 werd opgenomen in een Engelstalige catalogus. Neem een kijkje in de lijst en ontdek onze interessante muziek en dito prijzen.
Bij Koor&Stem kan je ook een papieren exemplaar afhalen. Deze catalogus is in 2009 nog steeds geldig.

 

 


29/11/2007: Kerstactie partituren


Heb je de vocal-score van de Matthäuspassie of H-moll Messe van Johann Sebastian Bach nog niet of wil je de Seven Madrigals van Vic Nees betaalbaar op koorsterkte aankopen? Wil je koor met een beperkt financieel budget toch een eigen bibliotheek uitbouwen, grijp dan nu je kans.
Koor&Stem wil de koorwereld hierbij helpen en zet samen met een Centrum voor Vocale Muziek een kerstactie op poten.
Koor& Stem biedt je de mogelijkheid om tegen heel scherpe prijzen een aantal originele partituren aan te kopen. In het aanbod vind je koorwerken uit alle genres en stijfperiodes: Haydn, Hatfield, Tsjajkovsky, Bach, Nees, Vivaldi, Chilcott, ......enz.


Kalender: 5 item(s)
Zangavond Zingt Jubilate - Maaseik

Maaseik, Sint Cathariankerk, maandag 30 januari 2012, 20 uur


Zingen in het Lemmensinstituut - voorjaar

Leuven, Lemmensinstituut, zondag 12 februari 2012, 13.30-18.00 uur


Zangavond Zingt Jubilate - Tongeren

Tongeren, Basiliek, do 2 februari 2012, 20 uur

zangavond met als thema vastentijd


Zangavond Zingt Jubilate - Bree

Gruitrode (Bree) , Parochiekerk, donderdag 24 november 2O11, 19u30


Zangavond Zingt Jubilate Brussel

Brussel, plaats nog niet gekend, zondag 26 februari 2012, 14u30