Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Nieuws > Win een concert De Stem van ons Geheugen!

Win een concert De Stem van ons Geheugen!
Repertoire - 08/06/2017

Wil je graag een keertje extra begeleiding van De Stem van ons Geheugen-band tijdens jouw contactkoor? Je kan nu een gratis concert met onze muzikanten winnen. We geven vijf concerten, waarbij we live de liedjes van onze tweede cd De Stem van ons Geheugen spelen weg voor dit najaar. Stuur vòòr 22 juni 2017 een leuke foto of video van je contactkoor én je contactgegevens naar dementie@koorenstem.be of deel je foto/video op onze Facebookpagina. De Stem van ons Geheugen is een project van Koor&Stem vzw en moedigt samen zingen met mensen met dementie aan. Alle info: www.destemvanonsgeheugen.be


De Stem van ons Geheugen is een project van Koor&Stem vzw en en moedigt samen zingen met mensen met dementie aan. Alle info: www.destemvanonsgeheugen.be

Uit alle inzendingen worden er vijf winnaars (één per Vlaamse provincie) geselecteerd. We contacteren alle winnaars persoonlijk én maken ze eind juni 2017 bekend!

Repertoire

De Stem van ons Geheugen-band bestaat uit drie muzikanten (i.s.m. MuziekMozaïek) en speelt live bekende liederen (tweede cd De Stem van ons Geheugen) in een aangepast arrangement. O.a. Love me tender, Breng eens een zonnetje en Sarie Marais staan op het programma.

Opzet

De muzikanten begeleiden live de nummers van op de cd De Stem van ons Geheugen tijdens één van de zangsessies van het contactkoor, terwijl de zangers meezingen.

Voor vragen kan je mailen naar Katrien Van Geystelen via dementie@koorenstem.be of bel je naar Koor&Stem, 03 237 96 43.