Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Repertoire

Repertoire
Bibliotheek

Ben je op zoek naar een partituur, wens je advies over koorrepertoire, wil een nieuw programma samenstellen voor het volgende koorseizoen, dan kan je terecht in één van de bibliotheken van Koor&Stem. De koorconsulenten van Koor&Stem maken je wegwijs in onze bibliotheken en geven je graag een persoonlijk advies. Je kunt de partituren ter plekke inkijken of je kunt de werken ontlenen.

Lees meer...Online bibcatalogus Online bibcatalogus

Zoek je een bepaald koorwerk en wil je weten of het zich in de bibliotheek van Koor&Stem bevindt? Kijk dan in onze online databank. De circa 160.000 partituren die doorheen de jaren zorgvuldig werden ontsloten, zijn online terug te vinden. Je kunt zoeken op componist, titel, bezetting, functionaliteit, taal e.a. De velden nationaliteit, geboorte- en sterftejaar zijn momenteel onbruikbaar. Als je 'koop dit werk' klikt, vertrekt er een mailtje naar een stafmedewerker die je spoedig zal contacteren over je bestelling.
Heb je een foutje ontdekt? Neem dan contact met ons op.

Lees meer...Aan de slag Aan de slag

Sinds 2012 zit er een nieuwe rubriek in het tijdschrift Stemband: Aan de slag. In die rubriek worden uitgaven of koorpagina's uitvoerig besproken in functie van structuur, aanpak, repetitietechniek, e.a. Ben je volop bezig met het instuderen van een bepaalde partituur, maar lukt het niet zo goed en zou je hulp willen inschakelen? Dat kan! Koor&Stem biedt ook live koorcoaching met een ervaren coach, waarbij je er onder andere voor kan kiezen om op een bepaalde partituur door te werken en tips te krijgen in verband met de moeilijke passages. 

 

Lees meer...Koormuziek kopen

De zoektocht naar partituren is een permante opdracht voor elk koorbestuur. Waar kan ik geschikt materiaal aankopen en tegen welke prijs?

Koor&Stem geeft koorpartituren en bundels uit en stelt die tegen democratische prijzen ter beschikking van de koorwereld. Anderzijds kunnen we interessante prijzen bedingen voor uitgaven van andere nationale en internationale uitgevers.

Lees meer...Webshop


Infobronnen

Ben je op zoek naar de contactgegevens van uitgeverijen, wens je op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rond repertoire of verzamel je informatie voor je volgende concertprogramma, bekijk dan deze rubriek.

Lees meer...