Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Info & advies > [ Thema's ] > Verzekeringen

Verzekeringen

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand is binnen Koor&Stem verplicht. Daarnaast biedt Koor&Stem tegen gunsttarief nog enkele andere verzekeringsmogelijkheden.Werken met vrijwilligers houdt risico's in. Een ongeval met stoffelijke of lichamelijke schade is vlug gebeurd.
Om te voorkomen dat bestuursleden hiervoor aansprakelijk gesteld worden, doe je er goed aan een aantal verzekeringen af te sluiten. Op die manier hoeft niemand zich zorgen te maken.

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand is binnen Koor&Stem verplicht.
Daarnaast biedt Koor&Stem tegen gunsttarief een Persoonlijke Verzekering aan die de koorleden verzekert voor lichamelijke ongevallen. Ook de brandverzekering van het koorlokaal (repetitielokaal) kan je aan een voordeelprijs laten opnemen in de groepsverzekering van Koor&Stem.

De concrete omstandigheden waarin schadegevallen zich voordoen, zijn bepalend voor de regeling van de schade. Het is moeilijk om van tevoren te bepalen wat al dan niet verzekerd is. Vaak gaat het om zuivere feitenkwesties. De inlichtingen die op deze website verstrekt worden, hebben daarom een algemeen karakter.

Voor meer info over dekkingen, tarieven e.d. kan je onze infobrochure ‘Verzekeringen’ opvragen via het secretariaat of gewoon verder doorklikken.