Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Info & advies > [ Thema's ] > Promotie

Promotie

Koor&Stem beschikt over een uitgebreid netwerk van communicatiekanalen om het koorleven grondig te informeren.Koren kunnen dit communicatienetwerk gebruiken om hun activiteiten aan te kondigen. Op die manier wil Koor&Stem een echte wisselwerking tot stand brengen tussen de koren onderling en tussen de koren en het publiek.

De Concertkalender is een gratis promotiekanaal. De concerten die op deze kalender worden gepubliceerd, verschijnen op de website van Koor&Stem. Een aantal wordt ook bekend gemaakt in de Koorkrant van Koor&Stem, die vier keer per jaar verschijnt, samen met het tijdschrift StemBand. De Koorkrant wordt verzonden naar de dirigenten, voorzitters en contactpersonen van alle aangesloten koren en is dus een goed instrument om folders, leaflets e.d. te verspreiden.

Koren, concertorganisatoren en andere externe geïnteresseerde verenigingen of bedrijven kunnen gebruikmaken van deze dienstverlening.
Wie belangstelling heeft voor promotie via onze communicatiekanalen kan het advertentiedossier met de tarieven van Koor&Stem aanvragen bij onze stafmedewerker communicatie.

Surf ook eens naar de rubrieken Ad valvas (zoekertjes plaatsen is voorbehouden voor Koor&Stem-leden) en Koor- & zangprojecten (vrij toegankelijk)!