Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Repertoire > Infobronnen > Catalogus tijdschriften

Catalogus tijdschriften

Koor&Stem heeft hard gewerkt aan de ontsluiting van de tijdschriften. De volledige jaargangen van Stemband, maar ook van voorlopers zoals Even Aanzoemen en Harop werden ontsloten. Verder werden het tijdschrift Koor- & Kunstleven, waaraan de redactie van onze organisatie actief meewerkte,  evenals Adem, International Choral Bulletin, Zingmagazine, Berichtenblad VFJK, Chor Aktuell, Mens en melodie en Musica Antiqua opgenomen in de catalogus.
In de toekomst willen wij ook de recente tijdschriften van andere binnen-  en buitenlandse tijdschriften ontsluiten zodat deze catalogus een actueel werkinstrument voor het koorleven wordt.

In de Catalogus Tijdschriften kan je zoeken op de titel van het artikel, de auteur, een trefwoord, de jaargang, de uitgever en andere parameters. Je krijgt een overzichtelijk resultaat van je zoekopdracht en bovendien de mogelijkheid om bijkomende informatie op te vragen.
De Catalogus Tijdschriften is een nuttig instrument voor de opmaak van je programma of voor de samenstelling van je programmabrochure. Wil je iets opzoeken in de Catalogus Tijdschriften, klik dan hier.
De aangesloten leden kunnen een elektronische versie opvragen van het artikel waarin ze geïnteresseerd zijn. Klik even hier en vul de nodige gegevens in. Het artikel wordt je in pdf-formaat toegestuurd.