Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Vorming & Opleiding > Podiumkansen

Podiumkansen
Korenfestival Vlaanderen Korenfestival Vlaanderen

Koor&Stem wil aan koren de kans geven om voor elkaar te zingen en elkaar te ontmoeten. Het Korenfestival Vlaanderen is uitgegroeid tot een tweejaarlijkse ontmoeting van koren uit heel Vlaanderen. Niet te missen voor wie de koorwereld op de voet wil volgen! Het Korenfestival Vlaanderen staat open voor kinderkoren (6-14 jaar), jeugdkoren (14-25 jaar) en volwassenenkoren. Zowel jeugdkoren als volwassenenkoren kunnen gemengd of gelijkstemmig zingen.

Lees meer...Aarschot volkoren Aarschot volkoren

Het Gemengd Koor Cantate uit Aarschot en Kanarie vzw nodigen je graag uit op Aarschot Volkoren 2013. De tweede editie van het tweejaarlijks korentreffen vindt plaats op zaterdag 14 september 2013. Je kan op een 12-tal locaties in de Aarschotse binnenstad optredens van meer dan 55 koren en ensembles (!) uit België en Nederland bijwonen.  De kooroptredens starten om 13:00 en eindigen om 17:30. Om 17:45 verzamelen we allemaal in de Onze-Lieve-Vrouwekerk voor het gezamenlijk afsluitmoment: een samenzang. Ook toeschouwers worden uitgenodigd om mee te zingen. Koor&Stem biedt ondersteuning bij de organisatie van dit festival.

Lees meer...IKV-Maasmechelen IKV-Maasmechelen

Arezzo, Cork, Marktoberdorf, Debrecen, Maribor, Gorizia: het zijn plaatsen waar hoogstaande wedstrijden voor koren worden georganiseerd. Tot dit VIP-groepje behoort ook het Limburgse Maasmechelen. De Internationale Koorwedstrijd van Vlaanderen-Maasmechelen is een tweejaarlijkse activiteit voor gemengde en gelijkstemmige koren. De volgende editie vindt plaats van vrijdag 6 oktober tot zondag 8 oktober 2017. Het wordt ook een feestelijke editie, omdat het dertig jaar geleden dat het festival voor het eerst werd gehouden. Inschrijven kan vanaf nu! Alle praktische infomatie vind je op www.ikv-maasmechelen.be

Lees meer...