Contact Word lid Zoekertjes Bibliotheek

Koor&Stem vzw
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
+32 (0)3 237 96 43 [T]
+32 (0)3 248 16 05 [F]
info@koorenstem.be
Start > Repertoire > Webshop > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Welkom bij onze koorwebshop! Via deze weg kan u onze belangrijkste uitgaven van Koor&Stem gemakkelijk online bestellen.

 

Catalogus webshop

Nog niet alles is beschikbaar via onze webshop. Neem contact met ons op via verkoop@koorenstem.be of +32 (0)3 237 96 43 in volgende gevallen:

  • Voor bestellingen van koorpagina's en uitgaven van De Notenboom en het Centrum voor Vocale Muziek: die kunnen nog niet online besteld worden.
  • Voor bestellingen buiten de Benelux en buurlanden (Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk)
  • Voor bestellingen van meer dan 50 exemplaren.
  • Voor schoolbestellingen van Attakatamoeva en Kuimba Wimbo.
  • Als u zelf muziekhandelaar bent.

 

Promocode

Beschik je over een promocode om een aankoop te doen met korting? Vul die dan in op de overzichtspagina van het winkelmandje,  vooraleer je op de "Kassa"-knop klikt. De korting wordt meteen verrekend op basis van je subtotaal! 

 
 

Verzendingen

Na ontvangst van uw betaling, verzenden we alleen op dinsdagen en donderdagen. U ontvangt steeds een e-mail als uw verzending op de post gaat.

 

Betalingsmogelijkheden

 

Per overschrijving. U maakt het factuurbedrag over op onze rekening met vermelding van het bestelnummer. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooraf per overschrijving wilt betalen. Klik hiervoor op het keuze rondje bij deze betalingsmogelijkheden. U vult uw gegevens in, controleert uw bestelling en wanneer alles klopt verstuurt u de bestelling. U ontvangt in uw e-mailbox een bevestiging van uw bestelling. U maakt het factuurbedrag over op onze rekening met vermelding van het bestelnummer. Na de ontvangst van de betaling van uw bestelling zullen wij uw bestelling versturen.

Wij accepteren betalingen met uw Paypal-rekening. Hoe werkt PayPal? U plaatst een bestelling bij de webshop van Koor&Stem. Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Selecteer dan de PayPal-methode. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de PayPal-website waar u kunt inloggen op uw PayPal rekening. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 


Wij accepteren betalingen met uw creditkaart via PayPal. U heeft hiervoor GEEN PayPal-rekening nodig! Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen.  Selecteer dan de PayPal-methode.  Vervolgens wordt u doorgeleid naar de beveiligde PayPal-website waar u kiest voor de optie "geen PayPal-rekening". In het vervolgscherm wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt van uw Kredietkaart afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald.