U bent hier

Onder de noemer Komt Allen Tezamen brengt Koor&Stem voor De Warmste Week koren en goede doelen samen voor een aantal benefietconcerten in heel het land. Dankjewel Bruxell'A Cappella, Godeliva Cantat, Reflection en Cantabile Dilsen voor dit engagement!

Arabesk zingt voor Villa Omaar

Het dameskoor Arabesk o.l.v.  Marc van den Borre organiseert een extra kerstconcert ten voordele van Villa Omaar vzw op zaterdag 23 december in de Sint-Baafskathedraal te Gent om 15 uur. 

Bruxell' A Capella zingt voor Minor Ndako

Kamerkoor Bruxell'A Capella o.l.v. Michiel Haspeslagh brengt met 'Glad Tidings' een gevarieerd programma vol met Engelse kerstmuziek. op 16 december om 19.00u. in Elsene.

Godeliva Cantat en Ishtar zingen voor vzw Speling

Godeliva Cantat o.l.v. dirigent Geert Steelant en het ensemble Ishtar zingen samen voor vzw Speling op 15 en 16 december in Torhout, op 17 december in Gistel. 

Reflection zingt voor Katrinahome

Het vocaal ensemble Reflection o.l.v. Patrick Windmolders zet haar stemmen deze kerst ten dienste van Katrinahome tijdens een kerstconcert op 15 december te Antwerpen.

Cantabile Dilsen zingt voor Beestig Wijs

Cantabile Dilsen treedt op tijdens het initiatief 'Music for Beestig Wijs' op zondag 10 december in Maasmechelen.

Goede doelen

Minor Ndako

Minor-Ndako geeft aangepaste zorg en begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen in een problematische situatie.

Vzw Speling

Vzw Speling is een sociaal artistiek platform voor theaterproducties en begeleidingen met assistentie van dieren.

Katrinahome

Katrinahome is er voor volwassenen met een verstandelijke beperking, actief in de regio Hoboken-Mortsel-Vremde.

Beestig Wijs

Een opvangcentrum voor asielhonden én leercentrum -en zorghoeve voor jongeren in Genk. 

Villa Omaar

Groeiplek en therapeutisch open huis voor jongeren tussen 16 en 23 jaar in Wetteren.

Meer concerten

Vele koren in Vlaanderen houden momenteel benefietconcerten voor het goede doel in het kader van De Warmste Week.  Wil je ook jouw concert in dit overzicht? Neem dan je concert op in www.uitinvlaanderen.be en geef ons een seintje via redactie@koorenstem.be. Wij zorgen ervoor dat jouw initiatief ook in deze lijst verschijnt!

15 december 2017, 16 december 2017, 17 december 2017
Torhout
Het koor Godeliva Cantat o.l.v. Geert Steelant brengen samen met de groep Ishtar 3 schitterende kerst concerten. De opbrengst van het concert is ten voordele van vzw Speling Brugge. Het concert is in samenwerking met Koor&Stem. Twee hartverwarmende concerten die je niet mag missen.
15 december 2017
Antwerpen 18 (Antwerpen)
Onder de noemer Komt Allen Tezamen brengt Koor&Stem tijdens De Warmste Week koren en goede doelen samen voor een aantal benefietconcerten in heel het land. In Antwerpen is dat het vocaal ensemble Reflection. Het vocaal ensemble Reflection o.l.v. Patrick Windmolders zet haar stemmen deze kerst ten dienste van Katrinahome. Reflection is een (semi)professioneel koor en laat zich voor de ...
15 december 2017
Elsene
De Songs for the Crossing (Liederen voor de overtocht) van de Belgische componist Jeroen D’hoe en op tekst van Stefan Hertmans herinneren ons aan de beruchte oversteek van de IJzer in Tervaete tijdens Wereldoorlog I. We doen mee aan de Warmste Week en schenken de inkomsten van de ticketverkoop van dit concert integraal aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen.  De Songs for the Crossing (Liederen voor ...
16 december 2017
Elsene (Brussel)
Onder de noemer Komt Allen Tezamen brengt Koor&Stem tijdens De Warmste Week koren en goede doelen samen voor een aantal benefietconcerten in heel het land. In Brussel is dat Kamerkoor Bruxell'A Cappella o.l.v. Michiel Haspeslagh. Kamerkoor Bruxell'A Cappella brengt Glad Tidings, een gevarieerd programma dat is samengesteld met Engelse kerstmuziek in een aangename mix van a-capellawerken voor ...
16 december 2017
Sint-Niklaas
Met 'Christmas Lights' brengt Fine-tuned een ietwat eigenzinnig Kerstconcert met wat oudere maar vooral recentere Kerstnummers in fijne bewerkingen! De opbrengst gaat in het kader van de Warmste Week/Music for Life naar vzw Vesta. Na afloop van het concert is er aan een Kerstkraampje lekkers te krijgen!
21 december 2017
Smetlede (Lede)
Kerstconcert. Amici Cantores ontvangt In het stemmige kerkje van Smetlede, donderdag 21 december '17 om 20u00 : - het koor van Deirdre Rautenbach Studio uit Pretoria Zuid-Afrika - Vocaal ensemble Incensum Aalst. - Samenzang : Amici Cantores met de 2 koren en het aanwezige publiek. Ten voordele van "De Warmste Week 2017".