Zoekertjes

Vlaams Muziektheater zoekt extra koorleden

Heist-op-den-berg
organisatie zoekt zanger(s)
Het Vlaams Muziektheater brengt vanaf januari 2018 de operette “De Vogelhandelaar” van Carl Zeller. De productie speelt in verschillende Vlaamse Culturele Centra. De muzikale leiding is in handen van Frank Boonen, Gunter Reniers is regisseur en Bram De Beul is choreograaf.

Qui-Vive zoekt dirigent(e)

Desselgem (Waregem)
koor zoekt dirigent
Wij zijn een gemengd volwassenenkoor (26 leden) en zijn op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij zingen uiteenlopende genres van muziek, zetten regelmatig een eigen concert op of werken mee met bevriende koren aan grotere projecten. Wij repeteren op zondagavond van 19:30u tot 21:30u in de Mote te Des

Kom en zing mee met Die Cierlycke

Mortsel
koor zoekt zanger(s)
Koninklijk gemengd zangkoor Die Cierlycke uit Mortsel, 65 jaar jong en op weg naar een nieuwe toekomst. September 2017: die Cierlycke Con Anima en Die Cierlycke Con Affetto worden boven de doopvont gehouden. Die Cierlycke wil uitbreiden in twee richtingen.

Doe mee met jongerenkoor Akkoord

Sint-Lenaarts (Brecht)
koor zoekt zanger(s)
AkKOORd bestaat uit een vrolijke bende jongeren tussen 9 en 50 jaar onder deskundige leiding van Sara-Anne Rousseau. Elke vrijdagavond wordt er een mix van jazz, pop en klassiek gerepeteerd. We smeden plannen en zijn we volop in voorbereiding van de volgende concerten.

Productiehuis Shelter zoekt koorzangers & zangeressen

Antwerpen
organisatie zoekt koor, zanger(s)
Productiehuis Shelter, ondermeer bekend van 'Safety First' en 'Wat Als?’, is momenteel volop bezig met het maken van een nieuw PRIMETIME VTM-programma. Voor filmopnames op 09 Oktober in Antwerpen zijn we massaal opzoek naar koorzangers, en –zangeressen.

Koorzangers gezocht voor de Johannespassion!

Wilrijk
koor zoekt zanger(s)
Bent u een degelijke koorzanger en zoekt u een mooi koorproject voor de passietijd? Amici Vocaal Ensemble o.l.v. Hans Wils voert de Johannespassion van J.S.Bach uit op vrijdag 23/3/2018 in Brasschaat. Een professioneel barokorkest en een solistencast zal ons hierbij ondersteunen.

Op zoek naar een koor met gedreven semi-professionele zangers

Brussel
dirigent zoekt koor
Ik ben als dirigent op zoek naar een koor met gedreven semi-professionele zangers. Graag het type kamerkoor. Ik heb het voorrecht om lid te zijn van het Vlaams Radiokoor. Gedurende bijna 20 jaar heb ik als koorlid zeer veel boeiende dirigenten kunnen volgen.

Gloednieuw showkoor zoekt pianist

Antwerpen
koor zoekt begeleider
Drie zussen wensen hun gezamenlijke passie voor zang en optredens te delen. Vanaf september 2017 starten de repetities van ons gloednieuw 4-stemmig showkoor, momenteel bestaande uit 24 leden. Naast kleinere projecten zullen wij werken naar een show die in de lente 2019 zal plaatsvinden.

Basiliek Hasselt zoekt koren voor hoogmis

Hasselt
organisatie zoekt koor
Op 2 mei 2017 ging de Basiliek in Hasselt weer open na een grondige opknapbeurt voor de Virga Jessefeesten die dit jaar plaatsvonden van 5 t.e.m. 20 augustus. We nodigen graag elke maand een koor uit om in de Basiliek de hoogmis op te luisteren op zondag om 10u.

GASTKOOR VOOR UZ LEUVEN GASTHUISBERG

Leuven
organisatie zoekt koor
Elke zondagvoormiddag wordt de liturgie in UZ Leuven Gasthuisberg opgeluisterd door gastkoren.

Tenoren gezocht!

Beerzel
koor zoekt zanger(s)
Cantorij De Boskapel is een enthousiaste en toffe groep amateur koorzangers met een 15 leden. Wij komen iedere donderdagavond voor repetitie samen in de mooie, warme, gerestaureerde schuur van onze dirigent in Beerzel bij Heist-op-den-Berg.

Kamerkoor Sin’ al Fine zoekt sopraan, alt, tenor

Ekeren
koor zoekt zanger(s)
Kamerkoor Sin’ al Fine (momenteel 10 zangers) zoekt een sopraan en een alt om ons ledenaantal terug op het ideale dozijn te brengen. Repetitie elke vrijdagavond in Mariaburg-Ekeren. Repertoire: een beetje vanalles.

Projectkoor te mechelen zoekt stemmen

Mechelen
koor zoekt zanger(s)
Op ons programma: Middeleeuwse kerstliederen vanaf de 5de eeuw tot en met de late Middeleeuwen. Alle koralen van J.S.Bach met recitatief. Maandag om de 14 dagen repetitie te Mechelen om 19.30 uur 3 concerten > te Geel, Mechelen en de Abdij van Averbode respectievelijk 2,9 en 10 december.

Scala Vocale uit Mechelen zoekt een lyrische sopraan, een bas en twee tenoren.

Mechelen
koor zoekt zanger(s)
Scala Vocale uit Mechelen zoekt een lyrische sopraan, een bas en twee tenoren. Op ons programma 2017-2018 staan werken van Buxtehude, Rutter, Haydn en Bach. Zing je graag en heeft de solsleutel voor jou geen geheimen?

Nieuw, klein koortje zoekt stemmen

Leuven
koor zoekt zanger(s)
Nieuw, klein koortje (4 vrouwenstemmen, 4 mannenstemmen) zoekt nog mannen (tenoren en bassen). Van het blad kunnen lezen is niet noodzakelijk. Wel zelfstandig je stem kunnen zingen. Repertoire: eigentijds liederen en traditionele liederen van over de hele wereld.

Jongerenkoor KINDaMAGIC Kapellen

Kapellen
koor zoekt dirigent
Het jongerenkoor van pop- en RockKoor KINDaMAGIC is een geweldige toffe bende die meestal tweestemmige popnummers brengen. Het gaat om hedendaagse nummers die ze zelf graag horen in de originele taal gebracht, meestal Engels.

Wie wordt de nieuwe dirigent van Cum Amore in Morkhoven?

Morkhoven
koor zoekt dirigent
Iets voor jou? Cum Amore is een gemengd koor met een twintigtal bijzonder gemotiveerde zangers. Wij zingen zowel liturgische liederen als een ruimer repertoire, meestal één- tot vierstemmig (met of zonder begeleiding).

Dirigent voor volwassenenkoor Con Spirito Lo

Lo
koor zoekt dirigent
Voor onze koorwerking zijn we op zoek naar een dirigent die kan instaan voor de wekelijkse repetities, alsook de jaarlijkse optredens en evenementen. Con Spirito is een volwassenenkoor dat reeds 25 jaar ervaring heeft en dus ook over een trouw ledenbestand beschikt.