Zoekertjes

Cappella Concinite zoekt lage alten

Leuven
koor zoekt zanger(s)
Het Leuvense vrouwenkoor Cappella Concinite zoekt nog lage alten.

Klein koortje, pas gestart zoekt nog twee alten en twee mannen

Leuven
dirigent zoekt zanger(s)
Klein koortje (momenteel 3 vrouwen en 2 mannen). Eigentijds repertoire (liedjes uit de folk, kleinkunst, eigen muziek). Vier- en meerstemmig. Geen klassiek. Van het blad kunnen lezen is niet noodzakelijk. Zelfstandig een eigen stem kunnen zingen wel.

Chorus Erasmus zoekt bassen en alten

Brussel
koor zoekt zanger(s)
Hoi, wij zijn een koor van een 35-tal zangers en willen er graag nog wat bassen en alten bij. We repeteren in Anderlecht, 3 zaterdagen per maand van 10u ot 13u, ter voorbereiding van één of twee concerten per jaar.

Klein, beginnend polyfoon ensemble zoekt sopraan en bas in Antwerpen

Antwerpen
dirigent zoekt koor
Het Ensemble Antwerpse Polyfonie is een goeie maand geleden gestart. We zingen met een 8-tal mensen werk van componisten als Josquin des Prez, Clemens non Papa, Orlando Lassus, George de la Hèle en andere polyfone componisten die een band hadden met onze uitvalsbasis Antwerpen.

een King's Singer

2520
zanger zoekt zanger(s)
Hoi, In een klein groepje genieten van de harmonieën, van het op zicht zingen, van je stem alleen houden tussen anderen. Dat gaat net zoals bij de King's Singers van polyfonie tot gospel. Samen proeven van partituren, wat denk je? Samen een datum prikken en dan om de 1 à 2 maanden een

jeugdkoor Koraal zoekt dirigent(e)

Mechelen
koor zoekt dirigent
Koraal! Een leuke groep jongeren vanaf het 1ste middelbaar tot het 5de middelbaar, die elke week samen zingen in hartje Mechelen. Zij repeteren op zaterdag van 17u30 tot 19u30.

Gospelkoor Voices zoekt Bassen

Merksplas
dirigent zoekt zanger(s)
Wij zijn een wervelend koor met een 50-tal zangers. Wij treden geregeld op met of zonder solisten.

Koor (Gent) zoekt tenoren en bassen

Gent (Sint-Amandsberg)
koor zoekt zanger(s)
Ons koor Giocoso is op zoek naar tenoren en bassen. Giocoso is een gemengd 4-stemmig kamerkoor, een toffe groep, bestaande uit +/- 25 leden. We hebben een divers repertoire (o.a.

Samen een workshop podiumpresentatie organiseren

Kapellen
koor zoekt koor
Het Regenboogkoor uit Kapellen wil graag Marijke de Wit uitnodigen voor een workshop podiumpresentatie. Welk koor uit de regio Antwerpen wil dat graag ook doen op dezelfde dag als wij? Bijvoorbeeld het ene koor in de voormiddag en het andere in de namiddag. Dan kunnen we bepaalde kosten delen!

Be'koor'lijke Tenoren gezocht!

Mortsel
koor zoekt zanger(s)
Ooit al van eenzame tenoren gehoord? Wij hebben er die dolgraag geflankeerd zouden worden door nog wat extra heren met be'koor'lijke stemmen!

Koor op zoek naar bassen

Gistel
koor zoekt zanger(s)
Het koor Godeliva Cantat is op zoek naar bassen want dit is blijkbaar een uitstervend ras. Godeliva Cantat is een gemengd 4 stemmig koor, een leuke groep die houdt van zingen met respect voor iedereen. We zingen alle genres van muziek. De repetities gaan door op dinsdagavond van 19u30 tot 21u in

Koor Koor DéJà Vu uit Naarden komt naar Antwerpen!

Naarden Nederland
koor zoekt koor
Wij zijn een gemengd koor met 50 zangers, pianist, 2 gitaristen en drummer uit Naarden Nld en komen 26 mei 2018 naar Antwerpen. Graag zouden we zaterdagavond een concert geven, samen met een ander koor.

Operette zoekt acterende koorleden!

Tielt
koor zoekt koor, solist
a TEMPO! vzw, het Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettes, organiseert een KOORWORKSHOP om acterende koorleden en zangers voor bijrollen te werven. Met de release van de CD “Operetteparels”, kondigde a TEMPO!

Ik zoek een tenor

Mechelen
koor zoekt zanger(s)
Ik zoek een tenor voor een kerstconcert middeleeuwse muziek. Wie kan en wil mij helpen! Kleine vergoeding zonder problemen. Concert op 2,9 en 10 dec, Website: www.melantico.com Reeds dank.

Alegría zoekt een sopraan en een alt

Wijnegem
koor zoekt zanger(s)
Muzikaal Ensemble Alegría zou zich graag willen versterken met een sopraan en een alt voor twee bruisende barokconcerten in het voorjaar van 2018 (op 28 april en 5 mei).

tenoren en bassen : welkom op onze open repetitie

Merelbeke
koor zoekt zanger(s)
Als gemengd koor willen wij graag een stevige basis : om onze mannen te steunen hebben wij nog nood aan extra tenoren en bassen. Elke donderdag repeteren wij in het stemmige kerkje van Lemberge (Merelbeke). OPGELET : nieuwe datum : op 26.10.2017 is er een open repetitie, iedereen is welkom.

Open repetitie en auditie Makeblijde

Zele
koor zoekt zanger(s)
Ambitie om in een dameskoor op topniveau te zingen? Dit is je kans! Ben je tussen 16 en 40? Volg dan op 18/11 en/of 25/11 onze open repetities en doe mee aan de auditie.

Kamerkoor Koordinaat zoekt tenoren

Leuven
koor zoekt zanger(s)
Koordinaat breidt uit! Ken jij of ben jij een tenor op zoek naar een fijn koor in het Leuvense, neem dan zeker contact met ons op via contact@koordinaat.be, of neem een kijkje op de website http://www.koordinaat.be/nederlands/meezingen.

Popkoor ItTakes4 zoekt tenoren en bassen

Edegem
koor zoekt zanger(s)
Om ons popkoor ItTakes4 te versterken, zijn wij op zoek naar leuke en swingende tenoren en bassen die ervaring hebben met meerstemmig zingen. Kennis notenleer is een vereiste, omdat we nieuwe nummers in een vrij vlot tempo instuderen. Bij optredens zingen we vanbuiten.

Met Vokem/Schilde Italiaans barokconcert in aantocht!

Schilde
koor zoekt zanger(s)
Wanneer: zondag 6 mei om 15 u. Plaats nog nader te bepalen! Wij brengen het Magnificat van Durante en het Gloria (589) en Credo (591) van Vivaldi ondersteund door een barokensemble onder leiding van Mannu Wuyts. Wij hebben nog plaats voor 2 Tenoren, 1 Bas, 1 alt en 1 sopraan! Wie doet er mee?