U bent hier

Dirigent voor volwassenenkoor Con Spirito Lo

koor zoekt dirigent
Lo
Voor onze koorwerking zijn we op zoek naar een dirigent die kan instaan voor de wekelijkse repetities, alsook de jaarlijkse optredens en evenementen. Con Spirito is een volwassenenkoor dat reeds 25 jaar ervaring heeft en dus ook over een trouw ledenbestand beschikt. Het koor maakt deel uit van de korengroep CCEvents. De meeste zangers zijn tussen 18 en 40 jaar, lid worden kan tot 60 jaar. Ze hebben reeds ontelbare concerten en totaalspektakels op hun palmares staan en zijn ze niet vies van grote projecten.

We zoeken een dynamisch en creatief persoon met een hart voor zingende amateurs die geen schrik heeft om zijn/haar tanden te zetten in een groot project. Die verder denkt dan het klassieke koorpatroon en ervan houdt om te zoeken naar nieuwe & vernieuwende formules.

Je komt terecht in een jong dynamisch team dat optredens en andere praktische zaken rond de korenwerking tot in de puntjes verzorgt. Daarnaast kan je beroep doen op collega dirigenten om te overleggen en samen te werken. Het koor beschikt over een eigen lokaal waar een piano aanwezig is. Repetities bij voorkeur op vrijdag. (andere dag bespreekbaar) Mooie financieĢˆle tegemoetkoming + kilometervergoeding is voorzien voor zowel repetities als optredens.

Meer info over onze koorwerking: www.ccevents.be
West-Vlaanderen

Contactpersoon

Barbara Vandendriessche
Lo

Neem contact