U bent hier

Gloednieuw showkoor zoekt pianist

koor zoekt begeleider
Antwerpen
Drie zussen wensen hun gezamenlijke passie voor zang en optredens te delen. Vanaf september 2017 starten de repetities van ons gloednieuw 4-stemmig showkoor, momenteel bestaande uit 24 leden. Naast kleinere projecten zullen wij werken naar een show die in de lente 2019 zal plaatsvinden. De opbrengsten van dit groter project zullen integraal naar één of meerdere goede doelen gaan.

Hoewel het accent op zang en muziek zal liggen, willen wij eveneens andere artistieke talenten (bv. acteer- en danstalent, het spelen van een muziekinstrument,...) van onze koorleden ontdekken en ten volle benutten op de scène. U hoort het al: geen statisch koorgegeven maar een dynamische show vol verrassingen. Het geheugen wordt daarbij nog eens extra getraind: geen partituren op de scène !

Het koor is nog op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde pianist om hen wekelijks te begeleiden gedurende de repetities. Deze vinden elke donderdagavond plaats in Antwerpen van 20u tot 22u. Leuk detail: een vleugelpiano staat alvast ter beschikking.

Naarmate het project vordert zullen er ook een aantal koordagen georganiseerd worden om grotere stukken van de show in te oefenen (normaal voorzien op zondagen). Wij kiezen voor een gevarieerd repertoire, gaande van hits uit de jaren voor 2000 tot hedendaagse liedjes, en misschien zelfs een stukje klassieke muziek... door ons op smaak gebracht natuurlijk!

Bent u ervan overtuigd dat dit project u op het lijf geschreven staat en dat u de pianist bent naar wie wij op zoek zijn, aarzel dan niet! Contacteer ons via: choirproject2019@gmail.com.

Vragen? Meer informatie nodig?
Mail ons: wij staan altijd paraat!

Let's make the magic happen and have some fun while doing it!

De zusjes Denis
Antwerpen

Contactpersoon

De zusjes Denis
Antwerpen

Neem contact