U bent hier

Operette zoekt acterende koorleden!

koor zoekt koor, solist
Tielt
a TEMPO! vzw, het Tielts Ensemble voor Muzikale Producties en Operettes, organiseert een KOORWORKSHOP om acterende koorleden en zangers voor bijrollen te werven.
Met de release van de CD “Operetteparels”, kondigde a TEMPO! onlangs aan een nieuwe koers te zullen varen, om het operettegenre een eigentijds en dynamisch karakter te geven, zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende
waarden ervan.
Om die vernieuwing en verjonging verder door te voeren op het niveau van koor, acteurs, figuranten en bijrollen, wordt op 19 november en 3 december 2017, telkens om 15u in de Stedelijke Academie voor muziek en woord Tielt, een KOORWORKSHOP ingericht, met de bedoeling daaruit nieuwe medespelers te werven.

Onder deskundige coaching van Diane Verdoodt, Ludwig Van Gijsegem en Jos Lewille zullen de deelnemers bepaalde aspecten van het operettespel (koorzang, stembereik, intonatie, podiumattitude enz.) voorgesteld krijgen.
Ze kunnen ook een voorafgaandelijk voorbereid lied, koorfragment of andere muziek (geen pop of rock) komen zingen.

Wil je je muzikale ervaring verruimen door deel uit te maken van een groter gezelschap, wil je je koorervaring differentiëren en je droom een acterende rol te spelen werkelijkheid zien worden, wil je je ambitie om een bijrol te
vertolken gerealiseerd te zien?

Schrijf mee geschiedenis en help de operette van onder het stof te halen en in zijn schitterende pracht opnieuw open te laten bloeien!
Gelieve in te schrijven via GSM: 0485 76 94 01 of info@atempo.be
West-Vlaanderen

Contactpersoon

Joséphine
0485/76.94.01
Tielt

Neem contact