U bent hier

Vocaal Ensemble Chapeau zoekt hoge sopraan

koor zoekt zanger(s)
Wevelgem

Het Vocaal Ensemble Chapeau is op zoek naar een hoge sopraan die met stemvastheid de groep kan vervoegen. Chapeau bestaat uit 8 zangers waarvan 2 van elke stempartij.

Er wordt meestal vierstemmig gezongen, doch behoren ook meer dan vierstemmige koorpartijen tot het repertorium. Dat betekent in deze dat ieder zijn stem individueel moet kunnen vasthouden uiteraard :)

Chapeau is verder een enthousiast gezelschap dat om de twee weken op donderdag reperteert in Wevelgem en dit van 20.15u tot 22.15u. Concerten en optredens doen we vaak in eigen beheer of op vraag van anderen en dit met een wisselende frequentie, gaande van één tot maximum drie concerten en/of kleinere optredens per jaar.

Chapeau is een vocaal ensemble dat streeft naar niveau, doch zijn en blijven we een amateurgezelschap en worden alle stemmen - bij het aanleren van nieuwe nummers - steeds aangeleerd en wordt er niet verwacht dat je op zicht een partituur kan lezen. We streven echter wel naar afwerking en finesse en we schuwen - naast de luchtige nummers die ook in ons programma opgenomen zijn -  geen moeilijke koorwerken, maar nogmaals, alles wordt stap voor stap aangeleerd.

Ben je een hoge sopraan, hou je van het zingen in een klein gezelschap en beschik je over een degelijke portie stemvastheid, aarzel dan niet ons te contacteren.

Website : chapeauwevelgem.weebly.com

West-Vlaanderen

Contactpersoon

Benedikt Seynhaeve
+32486277199
Wevelgem

Neem contact