Zoekertjes

Musicalstage De Leeuwenkoning (8-14 jaar)

Wilrijk / Kontich
organisatie zoekt zanger(s)

De zon komt op over de Afrikaanse savanne. Alle dieren uit het hele koninkrijk komen samen voor de koningsrots waar Rafiki de jongste welp, zoon van Mufasa en de nieuwe kroonprins, voor het eerst aan de buitenwereld toont.

Just For Fun zoekt tenoren!

Sint-Katelijne-Waver (Mechelen)
koor zoekt zanger(s)

Just For Fun (JFF) is een vocal-jazz groep uit Mechelen en staat onder de professionele leiding van dirigent Johan De Lombaert. Jazz, lichte muziek en close harmony zijn hun biotoop. De 17 zangers van JFF zijn in hun genre toonaangevend in Vlaanderen en zoeken dringend nog 2 enthou

Popkoor ItTakes4 zoekt gemotiveerde tenoren en bassen

Edegem
koor zoekt zanger(s)

ItTakes4 is een vierstemmig gemengd popkoor van mannen en vrouwen die heel graag samen zingen en daar wekelijks een plaatsje in hun agenda voor vrijmaken. Wij zoeken gemotiveerde tenoren en bassen.

GEZOCHT: tenoren, bassen en misschien ook sopranen

Elewijt
koor zoekt koor

Het Elewijts bachkoor is een vierstemmig gemengd koor dat ondertussen al 52 jaar bestaat. Wij zijn met een 50-tal zangers waarvan de heren in de sterke minderheid zijn. Daarom deze oproep: HEREN, rep U op woensdagavond naar Elewijt.

Ensemble Antwerpse Polyfonie zoekt extra tenor en extra bas

Antwerpen
dirigent zoekt zanger(s)

Het Ensemble Antwerpse Polyfonie werd vorig najaar gestart en bestaat uit een 8-tal zangers/zangeressen. We zoeken nog twee goeie amateurzangers (tenor en bas) met een bijzondere liefde voor de oude vocale polyfonie.

Pop- en gospelkoor zoekt dirigent

Olen
koor zoekt dirigent

Con bravura is een 3 stemmig pop en gospelkoor, dat reeds 30 jaar bestaat . We zoeken een gemotiveerde dirigent die een uitdaging wil aangaan met ons met vooral popsongs , gospels, spirituals en lovesongs 

koor zoekt instrumentale begeleiding

Halle
dirigent zoekt begeleider

Jongkoor De Strohalm, parochie Sint-Rochus te Halle, zoekt jongeren die hun muzikaal talent een boost willen geven. Jongeren die naast les volgen, in hun vrije tijd een koor willen begeleiden. In ons repetitie lokaal staat een keyboard. Wij zingen jeugdige christelijke liederen.

Tenoren en (lichte) sopranen gezocht voor de Johannespassie

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Ben je een tenor of lichte sopraan en heb je al enkele malen de Johannespassie gezongen? Ben je vrij op 23 maart en elke donderdagavond? Heb je zin om met een enthousiast koor, onder leiding van een professionele dirigent, dit meesterwerk nog eens uit te voeren?

Koordirigent beschikbaar

Brecht
dirigent zoekt koor

Koordirigent beschikbaar als vaste dirigent of één- of meermalig voor kooradvies

Het Koor Die Cierlycke Con Affetto zoekt leden

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Het Mortselse koor Die Cierlycke nam in september 2017 een nieuwe start. Bij het maandagnamiddagkoor is nog plaats voor een aantal leden! Mensen die graag samen zingen zijn van harte welkom op de repetities van 15uur tot 17uur.

Kinder- en jongerenkoor Touché zoekt enthousiaste dirigent

Poperinge
koor zoekt dirigent

Kinder- en jongerenkoor Touché zoekt enthousiaste dirigent… Touché bestaat uit een kinderkoor en een jongerenkoor die repeteren op zondagvoormiddag.

Popkoor zoekt dirigent

Zottegem
koor zoekt dirigent

Het Zottegemse popkoor "Sing Out Loud" zoekt een nieuwe dirigent. Te starten vanaf mei 2018 of september 2018. Repetities op zondagvoormiddag. Interesse? Stuur ons een mailtje!

 

Camerata Aetas Nova zoekt hoge tenoren en diepe bassen

Leuven
koor zoekt zanger(s)

De Camerata Aetas Nova is een Leuvens kamerkoor – met een neus voor originele projecten én een boeiend palmares: 'Koor van het Jaar 2008-2009', geplaatst in afdeling eredivisie bij de Provinciale Koorwedstrijd, laureaat Koorwedstrijd Maasmechelen, enz. 

ZINGEN IN FRANKRIJK

Noord-Frankrijk Thierache
organisatie zoekt zanger(s)

Studio Dagny biedt koorweken aan in de mooie Thierache in N-Fankrijk op 3 uur rijden vanuit Utrecht. Je kunt kiezen voor het niveau en het repertoire wat bij jou past. We zingen deze zomer werken van: koor A in juli Mozart, Jommelli; koor B in augustus Howells, Vasks, Rheinberger, Miskinis.

Vocaal Ensemble Chapeau zoekt hoge sopraan

Wevelgem
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Chapeau is op zoek naar een hoge sopraan die met stemvastheid de groep kan vervoegen. Chapeau bestaat uit 8 zangers waarvan 2 van elke stempartij.

Koortje zoekt zanger

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

'Ons Groepke' is een a capella koortje van 5 vrienden die zelf liedjes arrangeren, dus zonder dirigent. We zijn momenteel met 4 dames en 1 man en we zingen een allegaartje van stijlen, moderne en oudere popliedjes, kerstliedjes, enz. De jongste is eind twintig, de oudste begin vijftig.

sopranen gezocht!!

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

Het koor Vivente Voce (45 zangers S/A/T/B) zoekt jonge zangers om te herbronnen.

In eerste instantie (maar zeker niet alleen), SOPRANEN (! really? really!!)

Koor zoekt dirigent(e)

Evergem
koor zoekt dirigent

Het koor Papillon is op zoek naar een nieuwe dirigent(e) om ons koor vol enthousiaste vrienden verder doorheen muzikale avonturen te leiden. Wie wij zijn vind je op www.koorpapillon.be 

Het Sint-Gregoriuskoor zoekt nieuwe dirigent

Kieldrecht
koor zoekt dirigent

Het Sint-Gregoriuskoor van Kieldrecht zoekt een nieuwe dirigent vanaf 2 april 2018. De dirigent bereidt het koor, met een lange traditie, goed gestructureerd en met een dynamisch bestuur, voor op aperitief-, kerst- en andere concerten.

Cappella Concinite zoekt lage alten

Leuven
koor zoekt zanger(s)

Het Leuvense vrouwenkoor Cappella Concinite zoekt nog lage alten. Zing je graag en heb je een muzikale achtergrond? Wil je deel uitmaken van een toffe vrouwengroep? Ben je jonger dan 45 jaar? ​