Zoekertjes

Je zocht op: antwerpen zanger(s)
7 resultaten gevonden

Musicalstage De Leeuwenkoning (8-14 jaar)

Wilrijk / Kontich
organisatie zoekt zanger(s)

De zon komt op over de Afrikaanse savanne. Alle dieren uit het hele koninkrijk komen samen voor de koningsrots waar Rafiki de jongste welp, zoon van Mufasa en de nieuwe kroonprins, voor het eerst aan de buitenwereld toont.

Just For Fun zoekt tenoren!

Sint-Katelijne-Waver (Mechelen)
koor zoekt zanger(s)

Just For Fun (JFF) is een vocal-jazz groep uit Mechelen en staat onder de professionele leiding van dirigent Johan De Lombaert. Jazz, lichte muziek en close harmony zijn hun biotoop. De 17 zangers van JFF zijn in hun genre toonaangevend in Vlaanderen en zoeken dringend nog 2 enthou

Popkoor ItTakes4 zoekt gemotiveerde tenoren en bassen

Edegem
koor zoekt zanger(s)

ItTakes4 is een vierstemmig gemengd popkoor van mannen en vrouwen die heel graag samen zingen en daar wekelijks een plaatsje in hun agenda voor vrijmaken. Wij zoeken gemotiveerde tenoren en bassen.

Ensemble Antwerpse Polyfonie zoekt extra tenor en extra bas

Antwerpen
dirigent zoekt zanger(s)

Het Ensemble Antwerpse Polyfonie werd vorig najaar gestart en bestaat uit een 8-tal zangers/zangeressen. We zoeken nog twee goeie amateurzangers (tenor en bas) met een bijzondere liefde voor de oude vocale polyfonie.

Tenoren en (lichte) sopranen gezocht voor de Johannespassie

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Ben je een tenor of lichte sopraan en heb je al enkele malen de Johannespassie gezongen? Ben je vrij op 23 maart en elke donderdagavond? Heb je zin om met een enthousiast koor, onder leiding van een professionele dirigent, dit meesterwerk nog eens uit te voeren?

Het Koor Die Cierlycke Con Affetto zoekt leden

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Het Mortselse koor Die Cierlycke nam in september 2017 een nieuwe start. Bij het maandagnamiddagkoor is nog plaats voor een aantal leden! Mensen die graag samen zingen zijn van harte welkom op de repetities van 15uur tot 17uur.

Koortje zoekt zanger

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

'Ons Groepke' is een a capella koortje van 5 vrienden die zelf liedjes arrangeren, dus zonder dirigent. We zijn momenteel met 4 dames en 1 man en we zingen een allegaartje van stijlen, moderne en oudere popliedjes, kerstliedjes, enz. De jongste is eind twintig, de oudste begin vijftig.