Zoekertjes

Je zocht op: koor zanger(s)
9 resultaten gevonden

Just For Fun zoekt tenoren!

Sint-Katelijne-Waver (Mechelen)
koor zoekt zanger(s)

Just For Fun (JFF) is een vocal-jazz groep uit Mechelen en staat onder de professionele leiding van dirigent Johan De Lombaert. Jazz, lichte muziek en close harmony zijn hun biotoop. De 17 zangers van JFF zijn in hun genre toonaangevend in Vlaanderen en zoeken dringend nog 2 enthou

Popkoor ItTakes4 zoekt gemotiveerde tenoren en bassen

Edegem
koor zoekt zanger(s)

ItTakes4 is een vierstemmig gemengd popkoor van mannen en vrouwen die heel graag samen zingen en daar wekelijks een plaatsje in hun agenda voor vrijmaken. Wij zoeken gemotiveerde tenoren en bassen.

Tenoren en (lichte) sopranen gezocht voor de Johannespassie

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

Ben je een tenor of lichte sopraan en heb je al enkele malen de Johannespassie gezongen? Ben je vrij op 23 maart en elke donderdagavond? Heb je zin om met een enthousiast koor, onder leiding van een professionele dirigent, dit meesterwerk nog eens uit te voeren?

Het Koor Die Cierlycke Con Affetto zoekt leden

Mortsel
koor zoekt zanger(s)

Het Mortselse koor Die Cierlycke nam in september 2017 een nieuwe start. Bij het maandagnamiddagkoor is nog plaats voor een aantal leden! Mensen die graag samen zingen zijn van harte welkom op de repetities van 15uur tot 17uur.

Camerata Aetas Nova zoekt hoge tenoren en diepe bassen

Leuven
koor zoekt zanger(s)

De Camerata Aetas Nova is een Leuvens kamerkoor – met een neus voor originele projecten én een boeiend palmares: 'Koor van het Jaar 2008-2009', geplaatst in afdeling eredivisie bij de Provinciale Koorwedstrijd, laureaat Koorwedstrijd Maasmechelen, enz. 

Vocaal Ensemble Chapeau zoekt hoge sopraan

Wevelgem
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Chapeau is op zoek naar een hoge sopraan die met stemvastheid de groep kan vervoegen. Chapeau bestaat uit 8 zangers waarvan 2 van elke stempartij.

Koortje zoekt zanger

Antwerpen
koor zoekt zanger(s)

'Ons Groepke' is een a capella koortje van 5 vrienden die zelf liedjes arrangeren, dus zonder dirigent. We zijn momenteel met 4 dames en 1 man en we zingen een allegaartje van stijlen, moderne en oudere popliedjes, kerstliedjes, enz. De jongste is eind twintig, de oudste begin vijftig.

sopranen gezocht!!

Destelbergen
koor zoekt zanger(s)

Het koor Vivente Voce (45 zangers S/A/T/B) zoekt jonge zangers om te herbronnen.

In eerste instantie (maar zeker niet alleen), SOPRANEN (! really? really!!)

Cappella Concinite zoekt lage alten

Leuven
koor zoekt zanger(s)

Het Leuvense vrouwenkoor Cappella Concinite zoekt nog lage alten. Zing je graag en heb je een muzikale achtergrond? Wil je deel uitmaken van een toffe vrouwengroep? Ben je jonger dan 45 jaar? ​