Kalender

You searched for: zingen en dementie peuters
5 resultaten gevonden

Gratis webinar: Zingen met mensen met dementie

Online
5 December 2022
Tijdens deze webinar wordt er een tipje van de sluier opgelicht om te gaan zingen met mensen met dementie in een woonzorgcentrum of in een thuissituatie.

Interactief webinar: intervisie samen zingen met dementie

Online
Online
7 December 2022
We merken dat begeleiders van een samenzangmoment vaak voor dezelfde vragen komen te staan. In dit webinar bundelen we jullie vragen en proberen we een antwoord te formuleren op veel voorkomende uitdagingen.

Vorming: hoe start ik een samenzangmoment?

Asse
13 December 2022
Deze vormingsdag richt zich naar iedereen die graag een samenzangmoment voor personen met dementie wil opstarten. Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe pak je dit het beste aan? Onze coach geeft je praktische tips en een hoop inspiratie. De theorie wordt meteen in de praktijk gezet, want je sluit met de groep aan bij het samenzangmoment ter plaatse.

Verdiepend webinar: Zingen met mensen met dementie

online
online
14 December 2022
Tijdens deze webinar wordt verdiepend gewerkt om te gaan zingen met mensen met dementie in een woonzorgcentrum of in een thuissituatie.

Zingen met kleuters, joehoe

Mechelen
28 February 2023
Tijdens deze dag ontdek je tal van kleuterliederen en didactische werkvormen die je kan inzetten om samen met jonge kinderen van 4 tot 6 jaar al zingend aan de slag te gaan.