Nieuws

Festival
Nu speciale korting voor zangers van koren die bij Koor&Stem zijn aangesloten voor de unieke korennocturne @LABIOMISTA en de zangworkshop met VOCES8!
Dirigeren
Opdat Nees' muziek zou blijven klinken, roepen we alle koren op om in 2023 een werk te programmeren en ons dat te laten weten.
Festival
Op zondag 25 september 2022 kan je in Duffel, Sint-Martens-Latem, Desselgem en Meise de mooiste wandelplekjes ontdekken met de mooiste koorklanken.
Advies
Deel je mening in deze vragenlijst en formuleer aanbevelingen voor een sterk(er) beleid ten aanzien van grensoverschrijdend gedrag.
Koor&Stem vzw
Kan je een koor overtuigen bij Koor&Stem aan te sluiten? Je ontvangt dan zelf een korting van 20% op het lidgeld van jouw koor. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Ontvang nieuwtjes, kalender en info over zingen, koor en vocale muziek. alle nieuwsbrieven

Kalender

Genk
1 oktober 2022
Ontdek in deze unieke workshop de VOCES8-methode.
online
6 oktober 2022
Tijdens dit webinar kom je alles te weten over SABAM en SEMU, specifiek toegepast op een koorcontext.
Mechelen
22 oktober 2022
Op deze studiedag krijg je inzichten, oefeningen en tips&tricks om de stem zinvol op te warmen voor het zingen, te ontspannen na het zingen en om een correcte stemhygiëne toe te passen. 
Malle
5 november 2022 tot 6 november 2022
Een weekendje zingen op niveau, met een internationale en Vlaamse docent, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Zorg dat je erbij bent en mobiliseer je zingende vrienden!

Festivals & wedstrijden

Verschillende locaties
25 september 2022
Genk
30 september 2022 tot 2 oktober 2022
Scherpenheuvel
29 oktober 2022 tot 30 oktober 2022

Zoekertjes

Nieuwe dirigent gezocht

Vlijtingen
koor zoekt dirigent

Het Sint-Albanuskoor van Vlijtingen zoekt een nieuwe dirigent. Indien je belangstelling hebt, kan je je wenden tot William Cleuren op 0494-297327 of op cleurenswennen@hotmail.com

koor zoekt zanger(s)
Leuven
dirigent zoekt begeleider
Zandhoven
dirigent zoekt zanger(s)
OOSTENDE
koor zoekt dirigent
1785 Merchtem

Projecten

Hier vind je de verschillende projecten waar we bij Koor&Stem aan werken en voor staan.  Dat kunnen wedstrijden, festivals, educatieve of zangprojecten binnen de koorwereld of daarbuiten.

Van 5 tot 13 juli 2023 bruist Gent van de energie door honderden jonge zangers uit heel Europa. Meer weten?
Onder de noemer Doewap kunnen leerkrachten en scholen bij Koor&Stem terecht voor vorming, liedjes, schoolprojecten.
BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor. Een initiatief van de koorfederaties van de drie Belgische taalgemeenschappen.
We geven een sterke impuls aan het zingen met mensen met dementie, hun familie en zorgverleners.
Heel Brussel aan het zingen krijgen én houden, dat is wat Singing Brussels wil bereiken. Samen met BOZAR, Födekam en A Cœur Joie op 19 juni 2022

Koorklank.be is ons online platform voor dirigenten en iedereen die artistiek betrokken is bij koorwerking.  Met nieuws en inspiratie, partituren, repertoiretips, luistervoorbeelden.

Terug naar boven