Tickets World Choir Games nu beschikbaar hier

Sluiten

U bent hier

The best of Amaranthe

We nodigen u graag uit voor onze nieuwe productie! U leest het goed, we gaan zingen voor u! We hebben het geteld. Al 619 dagen is het geleden dat we nog eens mochten optreden. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Op 3 oktober is het, ook welgeteld, 654 dagen geleden sinds ons laatste concert in Bredene op 20 december 2019. EN OF WE ER KLAAR VOOR ZIJN! Onze twee vorige concerten moesten op het laatste moment afgelast worden, dus onder het motto "derde keer, goede keer": schreeuw het van de daken: 3 OKTOBER: THE BEST OF AMARANTHE!!

We herinneren u aan ons concept: we staken de koppen bij elkaar en stelden een heuse poll op waarbij elk koorlid zijn vijf favoriete stukken kon nomineren. Die poll resulteerde tot een nieuw concert: Amaranthe brengt een Best Off van alle werken die we de voorbije tien jaar mochten zingen. En dat doen we met de nodige toeters, bellen, strijkers en piano!

Amaranthe is een jong dameskoor uit Oudenaarde dat de wereld wil veroveren met unieke koorprojecten. Onder de bezielde leiding van Johannes Dewilde brengt deze hechte groep hedendaagse a capella koormuziek. Amaranthe streeft naar een interessante concertkalender waarbij eigen producties afgewisseld worden met concerten op uitnodiging door gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse organisatoren. Het wil zijn publiek ontroeren en investeert steeds in kwaliteit, uitgekiende en verrassende programma’s die de eigenheid van het koor bevestigen. Passie, beleving, kwaliteit en uniciteit staan hier centraal.

Wanneer

3 oktober 2021 om 17:00

Waar

Sint-Jozef Kerk
Sint-Jozefplein 8
9700 Oudenaarde
Routebeschrijving

Prijzen

€17
Terug naar boven