U bent hier

BEvocaL in Ath

Team Belgium voor koorzang treedt op 4 april op tijdens het festival "Printemps Musical de Silly".

BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen

De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE).

Het koor treedt op in heel België. Het voorbije jaar jaar trad BEvocaL al op tijdens La nuit des choeurs in Villers-la-Ville en het Muziekfestival in Luxemburg. En binnenkort dus ook op Printemps Musical de Silly!

BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!

Onze partners: de ministeries van Cultuur van de Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap, de Nationale Loterij, BOZAR en het prins Filipfonds.

Wanneer

4 april 2020 om 20:00

Waar

Le Palace
Rue de Brantignies 4
7800 Ath
Routebeschrijving

Prijzen

Gratis
Meer prijsinfo

Basistarief: 0,00 €

Terug naar boven