U bent hier

BEvocaL - lenteconcert in Hasselt

Team Belgium voor koorzang op 28 april voor het eerst in Hasselt

BEvocaL is het nieuwe Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen

De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE).

Het koor treedt op in heel België. Na het grote succes tijdens eerdere concerten in Brussel, Gent, Eupen en Namen is BEvocaL nu voor de eerste keer te horen in Hasselt op 28 april om 15 uur in de Sint-Quintinuskathedraal van Hasselt.

BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!

Met de gewaardeerde steun van de Stad Hasselt en de Dienst Cultuur van Stad Hasselt.

Onze partners: de ministeries van Cultuur van de Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap, de Nationale Loterij en BOZAR.

Wanneer

28 april 2019 om 15:00

Waar

Sint-Quintinuskathedraal
Vismarkt
3500 Hasselt
Routebeschrijving

Prijzen

€15.0

Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 12,00 €; Kinderen -12 jaar: 0,00 €