U bent hier

BEvocaL - Stemmen onder de sterren

Op 30 en 31 augustus om 18.30 uur treedt BEvocaL op tijdens "Stemmen onder de sterren" (Nuit des choeurs)

BEvocaL is het nieuwe Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen

De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE).

Het koor treedt op in heel België. Na het grote succes tijdens eerdere concerten in Brussel, Gent, Eupen en Namen zingt BEvocaL nu voor de eerste keer op het feërieke evenement in de abdij van Villers-la-Ville.

BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!


Onze partners: de ministeries van Cultuur van de Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap, de Nationale Loterij, BOZAR en het prins Filipfonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Wanneer

30 augustus 2019 om 00:00, 31 augustus 2019 om 00:00, 31 augustus 2019 om 00:00

Waar

Abdij van Villers
Rue de l'Abbaye 55
1495 Villers-la-Ville
Routebeschrijving

Prijzen

€38.0
Meer prijsinfo

Basistarief: 38,00 €

Terug naar boven