U bent hier

BEvocaL in Veurne

Team Belgium voor koorzang treedt op in Veurne!

BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen

De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE).

Het koor treedt op in heel België. In 2019 trad BEvocaL al op tijdens La nuit des choeurs in Villers-la-Ville en het Muziekfestival in Luxemburg. En binnenkort dus ook in Veurne!

BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!

Onze partners: de ministeries van Cultuur van de Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap, de Nationale Loterij, BOZAR en het prins Filipfonds.

Wanneer

16 februari 2020 om 15:00

Waar

Sint-Walburgakerk
Sint-Walburgastraat 13
8630 Veurne
Routebeschrijving

Prijzen

€15.0
Meer prijsinfo

Basistarief: 15,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 0,00 €

Terug naar boven