Tickets World Choir Games nu beschikbaar hier

Sluiten

U bent hier

Friendship concert - World Choir Games

Stad Turnhout, gemengd koor De Vedel, mannenkoor Animato en damesensemble CantaBella onder leiding van Els Germonpré organiseren samen een friendship concert in het kader van de World Choir Games op vrijdag 5 november.
De Turnhoutse koren ontvangen het Ladinia Women’s Chorus uit Italië en het Turnhoutse kamerkoor Pizzicanto.

De ambitie van het Ladinia Women’s Chorus is om een muzikaal ensemble te zijn van hoge standaard, dat kan bijdragen tot de internationale koorgemeenschap met hun vertegenwoordiging van de Ladin gemeenschap op nationale en internationale competities en festivals. Het koor heeft circa 25 à 30 zangers tussen de 18 en 50 jaar oud. Het werd opgericht in 2017 en won twee jaar later reeds een eerste gouden diploma level 4 op de internationale koorwedstrijd in Riva del Garda (IT). Ze werden er ook winnaar van hun wedstrijdcategorie. Het koor staat onder leiding van Martin Runggaldier.

De World Choir Games zijn het grootste koorevenement ter wereld. Voor haar 11e editie komtdit unieke evenement naar Vlaanderen. Van 30 oktober tem 7 november ontvangen Antwerpen en Gent koren uit de hele wereld. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van nationale en internationale experts. Meer info vind je terug via: www.wcg2021.be.

Wanneer

5 november 2021 om 20:15

Waar

Sint-Pieterskerk
Grote Markt
2300 Turnhout
Routebeschrijving

Prijzen

€5
Terug naar boven