U bent hier

Het Festival van Vlaanderen komt naar de kerk van Machelen a/d Leie

Op vrijdag 9 oktober komt het Festival van Vlaanderen naar de kerk van Machelen: 'koor.... Dit wordt georganiseerd door de cultuurraad van Zulte. Inkom: xx euro in voorverkoop, yy euro aan de deur. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 15 augustus 2020 via het online ticketing systeem op de website van de Cultuurraad Zulte: www.cultuurraadzulte.be.

div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { margin-top: 15px; } div.DeelActiviteiten ul {margin: 0px; padding: 0px;} div.DeelActiviteiten ul li { float: left; list-style-type: none; } div.DeelActiviteiten ul li div.Titel { float: left; width: 200px; margin-right: 50px; } div.DeelActiviteiten ul li div.Datum { float: left; } div.Reservatie div.ReservatieTekst { font-style: italic; }

De gemeentelijke Cultuurraad Zulte organiseert voor de vierde keer een concert in het kader van het Festival. Dit evenement zal doorgaan op vrijdag 9 oktober 20120 om 20 uur in de Sint-Michiels, Cornelius- en Ghislenuskerk in Machelen. Gezien haar uitstekende akoestiek is de parochiekerk van Machelen een ideale locatie om muziekevenementen te organiseren, in het bijzonder kamer- of barokmuziek, zoals een optreden van'........ Een programma om duimen en vingers af te likken! Je vindt de flyer voor ons derde concert in het kader van het ‘Festival van Vlaanderen in de provincie’ in bijlage.Inkom: xx euro in voorverkoop, xx euro aan de deur. 
Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 1 augustus 2020 via het online ticketingsysteem op de website van de Cultuurraad Zulte www.cultuurraadzulte.be of aan de balie van het Gemeentehuis (Centrumstraat 8, 9870 Olsene), de balie van de Gemeentelijke Bibliotheek (Gaston Martensplein 9, 9870 Zulte) en Dagbladhandel Dimitri (Kloosterstraat 3, 9870 Machelen). Deuren open om 19.30 uur.

Reserveren is verplicht

Wanneer

9 oktober 2020 om 20:00

Waar

kerk Machelen
DORPSSTRAAT
9870 Machelen
Routebeschrijving
Terug naar boven