U bent hier

Night Of The Proms - Summer Edition

Op donderdag 1 augustus 2019 vindt in Koksijde de allereerste editie plaats van Night of the Proms “Summer Edition”. Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van Night of the Proms (NotP) zal er in België een openluchteditie plaats vinden van dit alom gekende en geprezen concept.

Nationale en Internationale artiesten

Het Antwerp Philharmonic Orchestra, o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche, verlaat komende zomer het vertrouwde Antwerpse Sportpaleis en zal in al zijn facetten te bewonderen zijn in Koksijde. Het koor “Fine Fleur” en de elektrische band tekenen eveneens present.

Ook in Koksijde zal het programma enerzijds bestaan uit bekende nummers uit het lichtklassieke genre, afgewisseld met nummers uit de pop- en rockgeschiedenis, gebracht door nationale en internationale artiesten.

De eerste naam die we reeds kunnen prijsgeven, is deze van John Miles. “Mister Night of the Proms” himself zal aanwezig zijn, en o.a. zijn wereldhit “Music was my first love” brengen.


Praktische info
•Het concert zal plaatsvinden op het Kerkplein te Koksijde-Bad. De gevel van de prachtige O.L.V.-ter-Duinenkerk zal het decor vormen voor dit unieke evenement.
•Het concert zal omstreeks 20 uur starten.
•De ticketverkoop start in de loop van de maand januari.


Meer informatie
betreffende het programma en tickets vindt u binnenkort hier als op de website van Night of the Proms zelf www.notp.com/belgie

Wanneer

1 augustus 2019 om 00:00

Waar

Koksijde-Bad, Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk
Kerkplein 2
8670 Koksijde
Routebeschrijving

Contact

058512910
Terug naar boven