U bent hier

Parkconcert: Josefien Deloof & Dez Mona

Het Burggraaf Frimoutpark is ieder jaar de uitvalsbasis voor de Parkconcerten. Op zes zomerse avonden in juli en augustus kan je genieten van telkens twee gratis concerten. De avond start uitzonderlijk om 19.30 u. Een hapje en een drankje kan je ter plaatse kopen.

19.30 uur: Josefien Deloof

De Brugse soulzangeres beschikt over tonnen talent en heel veel pit. Ze heeft een heel eigen, wat hese stemkleur en zingt vooral over de gewone dingen van het leven. Haar stijl zweeft tussen pop, soul en r&b. Ze haalde de selectie van De Nieuwe Lichting in 2017 en won de publieksprijs van Humo's Rock Rally in 2018.

20.15 uur: Onthulling kunstwerk Anno Dijkstra in het stadspark

21 uur: Dez Mona met Poperings mannenkoor

De Belgische groep Des Mona met frontman Gregory Frateur ging begin dit jaar op zoek naar zangers specifiek voor dit project in Poperinge. De zangers zijn gevonden en het mannenkoor gevormd. Het nieuwe koor krijgt van Dez Mona origineel geschreven koorwerken die inhoudelijk gaan over het einde van WO I, in vormen als: nieuwe dageraad, einde van een oorlog, verloren liefde, nieuwe liefde, strijd, dromen, enz... Het zijn geen klassieke werken zijn, maar eerder hedendaagse, dynamische stukken die een vorm van heroïek dragen.

Extra: i.s.m. GoneWest + onthulling kunstwerk Anno Dijkstra

Wanneer

5 juli 2018 om 20:00

Waar

Burggraaf Frimoutpark
Komstraat
8970 Poperinge
Routebeschrijving

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €