U bent hier

VOCES8 en BEvocaL

BEvocaL en VOCES8 staan samen op het podium!

Programma:
Regina Coeli Tomás Luis de Victoria
Let My Love Be Heard Jake Runestad
Hymn to the Virgin Benjamin Britten
Bi Ba Bo Simeon ten Holt
Virtue (Belgische première) Jonathan Dove
Music on the Waters (bew. Smith) Jonathan Dove
In Paradisum/Iayyo (bew. Smith) Traditioneel
One Note Samba Antônio Carlos Jobim
Underneath the Stars (bew. Clements) Kate Rusby
Sway (bew. L’Estrange) Pablo Beltran Ruiz
Caledonia Dougie MacLean

BEvocaL is het nieuwe Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen

De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE).

Het koor treedt op in heel België en heeft BOZAR als vaste stek. BEvocaL trad al eerder op in BOZAR, o.a. tijdens het Singing Brussels Celebration weekend, en staat nu voor het eerst samen op het podium met Voces8.

BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!

Onze partners: de ministeries van Cultuur van de Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap, de Nationale Loterij, BOZAR en het prins Filipfonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Wanneer

2 oktober 2019 om 20:00

Waar

Bozar - Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel
Routebeschrijving

Prijzen

€30.0
Meer prijsinfo

Basistarief: 30,00 €

Terug naar boven