U bent hier

World Choir Games

Het Ekerse White Coffee en de C-koren slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een vriendschapsconcert nav World Choir Games.

 Begin juli is het weer tijd voor de World Choir Games, ook wel bekend als de Olympische Spelen voor koren. De wedstrijd viert dit jaar zijn 11e editie in Vlaanderen. De beste koren ter wereld reizen ervoor af naar ons land. Waaronder gospelkoor White Coffee en de C-koren, 2 schitterende koren uit ons eigen Ekeren. Op woensdag 8 en maandag 13 juli bundelen beiden hun talenten, met een wonderlijk vriendschapsconcert in het vooruitzicht.


Op woensdag 8 juli zijn de prachtige stemmen van White Coffee, Cantilene, Cantando alsook 3 buitenlandse koren te beluisteren.


Op maandag 13 juli gaan we verder met de getalenteerde Lambertijntjes, Lambertijnen, Carmina, Caljenté, Con Amore en 3 buitenlandse koren, met hopelijk een kinderkoor.


Wil jij er zeker bijzijn, hou dan zeker onze website in de gaten. Vanaf 15 april zijn de tickets te koop voor dit concert. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.


Een organisatie in samenwerking met C-koren, White Coffee en Koor&Stem. 

Wanneer

8 juli 2020 om 19:00, 13 juli 2020 om 19:00

Waar

Schouwburg Luchtbal
Columbiastraat 8A
2030 Antwerpen
Routebeschrijving

Contact

252cc.be

Prijzen

€6.0
Meer prijsinfo
Basistarief: € 6,00
Terug naar boven