Welkom!

Van 5 tot 13 juli 2023 bruist Gent van de energie: honderden jonge zangers uit heel Europa komen er samen om te zingen en te genieten van inspirerende (zang)ateliers en een geweldige internationale sfeer.

Europa Cantat Junior is een uniek festival voor kinder- en jeugdkoren, ongeacht hun niveau of ervaring. Ook voor dirigenten en iedereen die geïnteresseerd is in het zingen met kinderen is er van alles te doen in de Study Tour.  Kom met je koor naar Europa Cantat Junior en neem een week lang deel aan een workshop. Aan het einde van de week mondt dit uit in een groot slotconcert. Ontdek ondertussen ook de prachtige stad Gent en geniet van verschillende concerten.

Foto's Europa Cantat Junior Vilnius 2022 © Katayzna Polubinska

Nieuws

Ontdek nu alle ateliers!

9 atelierleiders hebben een programma opgesteld voor het festival. Kies een atelier waar je je zangers elke dag van het festival wilt laten werken.

Naar de ateliers 

Inschrijvingen vanaf 15 oktober

Inschrijven voor Europa Cantat junior kan vanaf 15 oktober om 9.00 uur. De inschrijvingen voor zowel de koren als de deelnemers aan de study tour starten dan.

Hoe inschrijven

Alles op wandelafstand

Alle activiteiten vinden plaats in de historische binnenstad van Gent. Je kan dus alles te voet ontdekken. Gent is een stad waar mensen genieten van het leven en de muziek!

Over Gent

Terug naar boven