Tracy Wong (CA/MY)

Beyond borders

Merging voice and movement

  • Stemmen: 2-stemmig
  • Leeftijd: 8-12 jaar
  • Moeilijkheidsgraad: level A

Dr. Tracy Wong is dirigent, docent, zangeres, componist en koorliefhebber. Ze is gespecialiseerd in het geven van workshops die zich richten op de ontwikkeling van koren wereldwijd. Tijdens Europa Cantat Junior 2023 zal ze dit atelier geven: Beyond borders - merging voice & movement! In dit atelier verkennen we koorkunst die een unieke en positieve impact heeft op de wereldgemeenschap. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de wereldpremière van nieuwe koorcomposities van Aziatisch-Canadese componisten-educatoren, speciaal gecreëerd voor Europa Cantat Junior 2023! We zullen culturen, talen en menselijke ervaringen ontdekken door middel van boeiende muziek met bewegingen van deze diverse koorcomponisten-educatoren, voor diverse koorzangers zoals jij! Laten we bewegen en zingen, en samen geschiedenis schrijven door stemmen over grenzen heen te bewegen!

www.tracywongmusic.com

⭠ Alle ateliers

Dirigent

Dr. Tracy Wong komt uit Maleisië en is koordirigent, muziekdocent, componist, zangeres en pianist. Dr. Wong heeft een passie voor het helpen van koorleraren om hun studenten unieke ervaringen te bieden door middel van samenwerkingsopdrachten, op maat gemaakte workshops, festivals en residenties. Ze doet dit door zich te richten op de balans tussen uitvoeringspraktijk, vocale en akoestische verkenningen en koorkunst en -hart.

Dr. Wong woont momenteel in Ontario, Canada. Ze is assistent-professor koorstudies aan de Western University, waar ze de ensembles Chorale en Les Choristes dirigeert. Ze is ook dirigent van het Grand Philharmonic Youth Choir in Kitchener, Ontario.

Video's

Wau Bulan
Dr. Tracy Wong dirigeert Wau Bulan voor 130 kinderen in Portugal voor een koorfestival.

Hotaru Koi
Dr. Tracy Wong dirigeert Hotaru Koi, een Japans volkslied voor 130 kinderen in Portugal voor een koorfestival. 

Wau Bulan
Hamilton Children's Choir voert Wau Bulan uit.

Ikan Kekek
10 kinderkoren in Canada die samen mijn bewerking van het Maleisische volkslied Ikan Kekek uitvoeren.

  •  This is your opportunity to be a part of the World Premiere of new choral compositions by Asian Canadian composer-educators, created just for Europa Cantat Junior 2023! 

Terug naar boven