U bent hier

Koor&Stem festival 2023

28 -29 oktober 2023, Puurs

De tweede editie van het Koor&Stem festival vindt plaats op 28 en 29 oktober 2023 in cc Binder in Puurs. Het festival is open voor koren, individuele zangers en publiek. 21 koren stellen zich voor op het hoofdpodium en tijdens de workshops proef je van diverse thema's en klanken. Kom dus zingen, luisteren, supporteren, netwerken, grasduinen op basis van jouw interesse! 

Tickets kopen 

Concerten

Elke dag zijn er vier concerten waar diverse koren op het podium verschijnen. Zowel met de concertpas als met de dagpas kan je een hele dag van deze concerten genieten.

Workshops

Elke dag heb je keuze tussen drie workshops die op verschillende momenten van de dag plaatsvinden. Met een dagpas kan je aan alle workshops deelnemen. Bij aankoop van je ticket krijg je een link om vooraf jouw voorkeurssessie te reserveren als je dat wenst.

Festivalsfeer

Met een koorcafé en foodtrucks zit je meteen in de juiste sfeer. Je kan er napraten, indrinken, netwerken of gewoon genieten van de typische sfeer van een koorfestival.

Festivalschema

Workshops

Elke dag kan je deelnemen aan drie verschillende workshops, die elk meermaals doorgaan, zodat je zelf je dagprogramma kan samenstellen. Doe je stoute schoenen aan om eens jouw beste operastem uit te proberen, maak kennis met diverse folkstijlen en hun bijpassend stemgebruik, kom stemsporten of spring uit de band met pikante chansons uit de Renaissance. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kooroptredens

 

11:30 - 13:00u.

Zaterdag 28.10

Popkoor Sens (Bilzen)
  Popkoor ItTakes4 (Edegem)
  Popkoor Kantamiko (Zoersel)
  Blend popkoor (Beveren)
14:30 - 16:00u. Mavelle Choir (Hasselt)
  ÜkeHele (Affligem)
  Con Amore (Ekeren)
  Vialta (Hoogstraten)
16:145 - 17:15u. Kamerkoor Cor@cor (Temse)
  Animato (Oppuurs)
  Mannenkoor Il Cuore (Boom)
   

 

 

11:30 - 13:00u.

Zondag 29.10

Amabile (Holsbeek)
  Dameskoor Arabesk (Gent)
  Kamerkoor Linos (Gent)
14:30 - 16:00u. Jeugdkoor Timbre (Pelt)
  Zingdering (Duffel)
  Popkoor Sing! (Gent)
  Het SmOskoor (Berchem)
16:15 - 17:15u. ZesAcht (Breendonk)
  Alameezo (Herent)
  Bacchanten (Puurs)
   

 

Avondconcerten

Tijdens het Koor&Stem-festival kan je naar kooroptredens komen luisteren, aan workshops deelnemen én naar bijzondere concerten komen luisteren! Op zaterdagavond treedt Onze Rijkdom op en op zondagavond Bliet.

Praktische info

Datum

Het festival vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 oktober. 

Tickets kopen

Met een dagpas aan €25 kan je zowel workshops volgen als alle concerten bijwonen. Met een concertpas aan €15 kan je naar alle concerten komen luisteren.

Tickets kopen

Locatie

CC Binder
Forum 9
2870 Puurs
Routebeschrijving

Terug naar boven