U bent hier

123-piano in Gent

Podiumkans

Het populaire 123-Piano van muzikant Sioen en de stad Gent komt terug. Opnieuw zullen in de tweede helft van augustus op verschillende plaatsen in de stad piano’s worden geplaatst waar iedereen naar hartenlust kan op spelen. Ook ideaal voor koren om van zich te laten horen! 

Vanaf 17 augustus tot 23 september 2018 staan opnieuw verschillende piano's op verschillende locaties in de stad Gent. De piano's worden eerst bewerkt door kunstenaars, en daarna mag iedereen er 5 weken lang gratis op spelen. Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. '123-piano' is muziek in zijn volle kracht. 

De 123-locaties zijn De Stadshal, De Krook, Station Gent Sint-Pieters, Muziekcentrum De Bijloke en AZ Sint-Lucas. De 6de en mobiele locatie is de 123-take-away-piano. 5 dinsdagen rijdt een go-cart mét buffetpiano, de Quatre Mains Mobil, van deur tot deur in 5 buitenwijken van Gent. Een pianist, sportief gesteund door 2 wielrenners van Gentse wielerclub Spaak&Spier, brengt 'liedjes aan huis' die men op bestelling kan aanvragen via de website van 123-piano.

Koren laat van je horen

Ideaal voor koren om van zich te laten horen. Een miniconcertje, lijkt dit wat voor jouw koor? Laat alvast je interesse blijken en stuur een mailtje naar initiatiefnemer Sioen. Bij de vorige edities namen heel wat koren de kans te baat! De piano in het Sint-Pieterstation is daarvoor misschien wel het meest aangewezen.

Jongerenkoor Glissando tijdens de editie 2017. Foto: www.jongerenkoorglissando.be

Meer info

Op 17 augustus om 19u start 123-piano met een gezellige, muzikale fietstocht langs alle piano's. Meer info via Facebook en op www.123-piano.be.  Vragen over de komende editie kan via info [at] 123-piano.be.

Vanaf 17 augustus tot 23 september 2018 staan opnieuw 5 piano's op 5 verschillende locaties in de stad Gent.
Terug naar boven