U bent hier

3 nieuwe collega's gezocht

Koor&Stem vzw

Voor de organisatie van de World Choir Games is Koor&Stem op zoek naar een coördinator ticketing & office, een coördinator partnerships return en een medewerker marketing en communicatie. 

De World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 29 oktober tot en met 7 november 2021 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 150 koren uit de hele wereld en meer dan 3000 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen. 

Over de vacature 'coördinator ticketing & office'

Je coördineert de volledige ticketverkoop. Dit wil zeggen dat je alle nodige afspraken maakt met het ticketbureau en eventuele andere box offices. Je staat in voor een correcte communicatie rond de ticketinformatie voor de eindklant en je volgt de ticketverkoop op. Daarnaast coördineer je de virtuele beleving van de World Choir Games in collectieve woon-en zorgvoorzieningen. 

Over de vacature 'coördinator partnerships return'

Je bent verantwoordelijk voor de praktische realisatie van de partnerships die werden ontwikkeld. Je onderhoudt contacten met partners en sponsors in het kader van hun returnplan en je werkt recepties uit voor VIPs en business seats binnen het budget. 

Over de vacature 'medewerker marketing en communicatie'

Je staat de coördinator marketing en communciatie bij, dit houdt onder andere in: het opmaken en bijhouden van de planning voor social media-activiteiten, waken over een goede communicatieflow in de social media, presentaties maken, contacten onderhouden met verschillende externe partijen,...

 

Hoe solliciteren?

Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar gerrit.calluy [at] wcg2021.be en dit uiterlijk 7 juli 2021. De kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een gesprek op basis waarvan de selectie zal worden gemaakt.

Terug naar boven