U bent hier

Al 109 Belgische koren ingeschreven...

Podiumkans

Heuglijk nieuws! Tot nu zijn er al 330 koren uit 53 landen ingeschreven voor de World Choir Games in Vlaanderen. En niet minder dan 109 koren daarvan zijn Belgische koren! De early birddeadline is zopas verstreken, maar inschrijven kan hoe dan ook nog tot 2 december 2019.

Meer weten over de World Choir Games?

Hier vind je alle info

De World Choir Games - het grootste koorevenement ter wereld - komt voor haar 11e editie naar Vlaanderen van 5 tot en met 15 juli 2020. Dat wordt een niet te missen thuismatch voor Vlaamse koren, maar ook een onvergetelijk evenement voor heel Vlaanderen. We mikken op 500 ingeschreven koren van over de hele wereld. De inschrijvingen lopen nog tot 2 december 2019.

Inschrijven doe je niet bij Koor&Stem, maar bij INTERKULTUR, de organisatie achter de World Choir Games.  Je schrijft in met het registratieformulier voor regionale koren (geldig voor koren tot 150 km buiten Gent of Antwerpen). Ga naar de website van www.wcg2020.com, klik op ‘Registration’, vervolgens op ‘costs and registration’, selecteer als land ‘Belgium’ en kies dan ‘Registration From - Regional’. Succes!

Terug naar boven