U bent hier

Online zangcoaching voor kinderen

Nieuwe UZINGT zangcoaching olv Pieter De Praetere en Sofie Thoen voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen op zondag 16 mei. Naast een aantal stemoefeningen gaan de coaches aan de slag met nieuwe liederen op teksten van Frank Adam: Als de bomen straks gaan rijden, zal mijn hoofd dan blijven staan?

hier bekijken

Na de zangcoaching krijgt u de zes gloednieuwe composities op tekst van Frank Adam te horen. In wereldpremière en gebracht door zangers Annelies Van Hijfte, Pieter De Praetere en Sofie Thoen met Jan Debel aan de piano. Stem zeker af op de livevideo op 16 mei om 18u.

Ook wordt de liedbundel aan het grote publiek voorgesteld en kan je kennismaken met de schrijver Frank Adam, ontwerper Nick Lambrecht (verzetzels), illustrator (Glenn D'Hondt), en muziekgraveur (Hannes Vanlancker). Klaas Coulembier gaat in gesprek met de zes componisten: David Anne, Mathias Coppens, Sam Gevers, Diederik Glorieux, Frederik Neyrinck, Michaël Vancraeynest. 

Voorstelling liedbundel

De zes componisten kozen een gedicht uit de gelijknamige bundel van Frank Adam en plaatsten er muziek op. Zowel gedichten-als liedbundel mikken op jonge kinderen maar zijn ook voor volwassenen een lust voor oog en oor. De uitgave van de liedbundel is verzorgd, een tikkeltje eigenzinnig en bestaat uit zes afzonderlijke boekjes. Netjes gebundeld in een mooie kartonnen omslag.

Vanaf 16 mei kan je intekenen op deze bundel. 

Alle info

Terug naar boven