U bent hier

Bedankt vrijwilliger!

Koorwereld

Tijdens de week van de vrijwilliger (27 februari - 7 maart) is het de ideale gelegenheid om je koorvrijwilligers in de kijker te zetten. Wij helpen je daar graag een handje bij, door je bedanking ook via onze kanalen te delen. Post je verrassing op je sociale media met de tags #weekvandevrijwilliger en #koorenstem. 

Het is een bijzonder jaar geweest, met stille en lege repetitieruimtes, geen gezellige babbels voor of na het koor, het ontbreken van echt samenzingen. Maar het is ook een jaar geweest waarin vrijwilligers nog belangrijker waren dan de voorbije jaren. Nooit eerder was het zo duidelijk hoe veerkrachtig en creatief de koorwereld is. Zelfs in deze bijzondere tijden zijn we erin geslaagd om mensen virtueel samen te brengen rond muziek en bij het publiek een glimlach op het gezicht te toveren. Zet daarom je vrijwilligers in de bloemetjes, wij delen de bloemetjes graag mee uit door jullie berichten te delen via onze kanalen! Hieronder alvast wat inspiratie hoe je je vrijwilligers in de kijker kan zetten.

Gebruik #weekvandevrijwilliger en @koorenstem

Door de hashtag te gebruiken en @koorenstem te taggen, wordt je bericht via verschillende sociale mediakanalen opgenomen en verder verspreid. Nog meer bedanking voor jouw vrijwilligers!

Stuur een kaartje 

Laat je vrijwilligers weten dat je aan hen denkt en stuur hen een kaartje. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. 

Maak een foto of filmpje

Misschien heb je nog wel leuke foto's van je koorvrijwilligers in volle actie? Of kan je een leuke fotocollage maken van alle helpende handen achter de schermen? Altijd leuk om te delen. Of waarom geen filmpje? Dit kan een filmpje zijn met allemaal foto's, of een boodschap van verschillende koorleden, of zelfs een virtueel koor. 

Draag een lied op

Heb je een opname van een leuk lied uit een vorig concert? Dan kan je dit opdragen aan je vrijwilligers! Of misschien vind je wel een fijn lied met een bedankingsboodschap (Thank you for the music - You'll never walk alone - You raise me up - ...).

We verzamelen jullie berichten ook op de social wall op onze homepage!

Hier bekijken

Terug naar boven