U bent hier

Bekijk de sfeerbeelden van MoSaIC

Internationaal

In het kader van het MoSaIC – Music for Sound Integration in the Creative Sector project, kwamen 175 muzikanten vanuit de partnerorganisaties in Denemarken, Roemenië, Italië en België samen om te overleggen en repeteren in Brussel.

Concert op Youtube
Meer weten over MoSaIC

Op zondag 19 januari was het zover: alle muziek kwam voor de eerste keer samen in het Becoming MoSaIC concert. Nog geen afgewerkte muziek, wel al een eerste toonmoment. Je kan het volledige concert op YouTube bekijken. Bekijk hier alvast de improvisatie van de Belgische muzikanten. 

Tijdens dit concert werd het werk Future Memories van Aurélie Nyirabikali Lierman voor het eerst uitgevoerd. We zoeken nog koren die geïnteresseerd zijn om dit werk nog eens uit te voeren. Heb je geen schrik van wat improvisatie in je koor, neem dan contact met ons op via info [at] koorenstem.be

Tijdens dit concert werd het werk Future Memories van Aurélie Nyirabikali Lierman voor het eerst uitgevoerd. 

Met onze fantastische muzikanten Aurélie Nyirabikali Lierman, Greet Wielemans, Paul Sojo Machado, Natalia Bachtina, Anja Kowalski, Moufadhel Adhoum op de foto's en ook Zeno Popescu, Emre Gültekin, Mirjam de Wit. 

MoSaIC wordt gesteund door Creative Europe, het subsidieprogramma van de Europese Unie en de Vlaamse Overheid.

Becoming MoSaIC concert - 19.01.2020 - Brussel

Techniek: Nils Vroman
Camera: Peter Van Boom
Locatie: Ten Weyngaert, Bondgenotenstraat 54, 1190 Vorst (Belgium)

Terug naar boven