U bent hier

Beluister hier onze playlists met jullie kerstmuziek

Het koorleven is op zijn best tijdens kerst.  De spanning vooraf, de warme sfeer met sympathisanten, familie en publiek, het moment suprême en de vrolijke stemming nadien… Iedereen in de koorwereld kent het en mist het dit jaar.

Dat verzachten we een beetje met onze playlists. Ze brengen je meteen in de sfeer en je maakt tegelijk kennis met vele andere koren en hun repertoire - dat geeft ongetwijfeld inspiratie voor het echte werk van volgend jaar.

De respons op onze vraag naar audio- of videomateriaal was overweldigend: we ontvingen meer dan 250 inzendingen van meer dan 150 koren! Dat geeft vijf 5 mooie en gevarieerde playlists, goed voor in totaal meer dan 7 uur luisterplezier. Ideaal voor tijdens het schrijven van de kerstkaartjes of het koken op kerstdag. Je hoort kleuters en senioren, gregoriaans en pop, van traditioneel tot verrassend hedendaags, ... Kortom, een staalkaartje van ons rijke koorleven. Geniet ervan!

Playlist #1 Veni, veni
Playlist #2 It's beginning to look a lot like Christmas
Playlist #3 Jauchzet, Frohlocket
Playlist #4 Stille nacht
Playlist #5 Fijne feestdagen!


Enkele inzendingen konden er helaas niet meer bij wegens te laat, te lang of technische problemen...

Het koorleven is op zijn best tijdens kerst. Hier een sfeervol alternatief om het gemis aan koorconcerten te verzachten.
Terug naar boven