U bent hier

Bestuurswissel bij Koor&Stem vzw

Koor&Stem vzw

Fijn nieuws dat jullie nog te goed hadden van ons! Koor&Stem vzw heeft een nieuw bestuur en Marc Van den Borre is de nieuwe voorzitter. Thomas De Baets was uittredend en niet herkiesbaar.

Het voorzitterschap van Marc Van den Borre, de benoeming van Kris Wittevrongel als ondervoorzitter en de verlenging van het mandaat van Theo Gielen als penningmeester werden unaniem goedgekeurd door de Raad van Bestuur in maart. De voltallige ploeg bestaat nu uit: Marc Van den Borre, Sofie Brockmans, Inez Carsauw, Valerie De Craene, Alexander Declercq, Theo Gielen, Sebastiaan van Steenberge, Kristien Vrancken en Kris Wittevrongel.
Nogmaals hartelijk dank aan alle bestuursleden voor hun vrijwillige inzet voor onze organisatie, met name aan Thomas De Baets, die de afgelopen vier jaar voorzitter was. Wij waarderen het ook dat hij actief betrokken wil blijven als lid van de Algemene Vergadering.

Marc Van den Borre

Sinds 2010 is Marc Van den Borre directeur van de kunstacademie Geraardsbergen. In zijn vrije tijd is hij actief als bestuurslid, en nu dus voorzitter van Koor&Stem vzw. Na zijn studies aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Gent en vele masterclasses in binnen- en buitenland, werd hij in 1998 dirigent van het vocaal damesensemble Arabesk. Hij was betrokken bij en werkte voor verschillende organisaties zoals de Koninklijke Muntschouwburg, de Philharmonie en Musica. Marc was ook dirigent van het parochiaal koor Jan Ockeghem en het koor Canticum Novum uit Ninove. Met het jeugdkoor Innamorati di Musica nam hij ook verschillende malen deel aan het Europees Muziekfestival te Neerpelt en trok hij naar Europa Cantat.

Fijn nieuws dat jullie nog te goed hadden van ons! Marc Van den Borre is de nieuwe voorzitter van Koor&Stem vzw. 
Terug naar boven