U bent hier

BEvocaL te gast op OdeGand

BEvocaL verzamelt de beste stemmen, allen tussen 18 en 28 jaar, uit heel België. Tijdens het slotspektakel van OdeGand verrassen ze je met een knap staaltje a cappella, van Nielsen over Todd tot zelfs Queen.

Zaterdag 15 september trekt Gent Festival van Vlaanderen het cultuurseizoen op gang met OdeGand. Vaar mee langs de vele cultuurhistorische parels van Gent en lik duimen en vingers af met heerlijke acts. Laat je onderdompelen in tal van verrassende muziekgenres die gaan van wereldmuziek tot puur klassiek. Te voet, met een taxifiets of de bootjes ga je van het ene concert naar het andere.

Slotspektakel op Gras- en Korenlei

Grenzeloos genieten doe je de hele dag door en zeker ’s avonds, wanneer de Gras- en Korenlei wordt opgelicht met een concert op het water en een unieke licht- en vuurwerkshow. Nooit eerder zullen zóveel artiesten over de Gras- en Korenlei geklonken hebben: BEvocaL treedt op, maar ook Toonkunst Rotterdam en het orkest CASCO Phil versterken hun rangen! 

Het slotspektakel is gratis toegankelijk!

meer info

AUDITIES BEVOCAL IN NAMEN
Wil je deel uitmaken van BEvocaL, het Belgisch Nationaal Jeugdkoor onder leiding van Maria van Nieukerken (NL).  Heel goed! Dan ben je bent tussen 18 en 27 jaar op het moment van de auditie, je zingt een eigen partij uit je favoriete koorwerk, je zingt een stuk van een partituur die we vooraf bezorgen en er is een proef zichtlezing van een eenvoudig stuk.
De volgende auditie voor het Belgisch Nationaal Jeugdkoor vindt plaats op 9 september om 13.00u. in Namen (IMEP, Rue Henri Blès 33). 
Meer info

 

15/09, Gras- en Korenlei, 22:10 - 23:00, gratis toegankelijk
Terug naar boven