U bent hier

BEvocaL zoekt bassen en tenoren

Wil je meedoen met het Belgisch Nationaal Jeugdkoor onder leiding van Maria van Nieukerken? We houden auditie in de SAMWD te Lier op 26 januari 2019. 

Wil je meedoen met BEvocaL, het Belgisch Nationaal Jeugdkoor onder leiding van Maria van Nieukerken (NL).  Heel goed! Dan ben je bent tussen 18 en 27 jaar op het moment van de auditie, je zingt een eigen partij uit je favoriete koorwerk, je zingt een stuk van een partituur die we vooraf bezorgen en er is een proef zichtlezing van een eenvoudig stuk.

Concert

BEvocaL concerteert de dag nadien ook in Lier. Op 27 januari om 15 uur in de Jezuietenkerk. Hier meer informatie en tickets

Over BEvocaL

BEvocaL ging van start in 2017 en is een gezamenlijk initiatief van de koorfederaties van de drie taalgemeenschappen, Koor&Stem, Fédération Chorale Wallonie-Bruxelles A Cœur Joie en Musikverband Födekam Ostbelgien. Een nationaal jeugdkoor is een uniek instrument om jong talent te scouten en tot bloei te laten komen; een rolmodel voor andere amateurkoren en ambassadeur van de eigen koortradities in binnen- en buitenland. Men vindt ze in vele Europese landen en België wil niet achterblijven. BEvocaL repeteert gedurende enkele weekenden per jaar en een week tijdens de zomervakantie.

Meld je aan
 

Meer weten?

Ga naar BEVOCAL.BE
Projectpagina OP DEZE WEBSITE

Terug naar boven