U bent hier

BEvocaL zoekt twee Belgische dirigenten

Dirigeren

BEvocaL, het Belgisch nationaal jeugdkoor, is op zoek naar twee Belgische dirigenten - afkomstig uit verschillende taalgebieden - om het koor de komende 2 jaar te begeleiden. Ken of ben je iemand die hiervoor interesse heeft? Laat dan zeker iets weten!  

Meer weten over BEvocaL?

BEVOCAL

De drie koororganisaties van het land (Koor&Stem, A Coeur Joie en Födekam) zijn op zoek naar dynamische en inspirerende dirigenten, die een diploma conservatorium hebben (bij voorkeur koordirectie), ervaring hebben met (jeugd)koren en ervaring hebben met het werken met verschillende muzikale stijlen (klassiek, hedendaags, jazz,...).

De twee dirigenten werken nauw met elkaar samen om een artistiek project voor het koor uit te tekenen, voor het repeteren met het koor, het geven van concerten, ... De dirigenten zijn afkomstig uit verschillende taalgebieden. Kennis van het Engels en één of meerdere landstalen is noodzakelijk. De dirigenten worden aangesteld voor de periode september 2020 t.e.m. december 2022 met een mogelijkheid tot een verlenging met één extra seizoen. 

je kandidaat stellen

Je mag je individueel kandidaat stellen of een duo voorstellen met een dirigent uit een andere taalgemeenschap. Bezorg ons je kandidatuur voor 30 juni 2020 per mail via info [at] bevocal.be of stuur per post naar BEvocaL, Pater Pirestraat 50, 2018 Antwerpen. Je kandidatuur bevat: 

  • een motivatiebrief
  • een artistiek-pedagogisch project waarin de visie van het koor verwerkt zit, met daarbij een voorbeeld van een concertprogramma
  • CV met relevante referenties

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op via info [at] bevocal.be

Terug naar boven