U bent hier

Bevraging impact coronacrisis op je koorwerking

Advies

Met deze bevraging willen we de impact op de koorwerking in Vlaanderen in kaart brengen, zowel op het artistieke, sociale als zakelijke vlak. Met de resultaten kunnen we als sector de dialoog aangaan met de overheid.

De coronacrisis confronteert ons met nooit geziene maatregelen die een enorme invloed hebben zowel op het openbare als op het sociale leven. Ook onze favoriete hobby kunnen we niet meer uitoefenen. Met deze bevraging wil Koor&Stem de impact op de koorwerking in Vlaanderen in kaart brengen, zowel op het artistieke, sociale als zakelijke vlak. Samen met de andere amateurkunstenorganisaties en onze koepel De Federatie kunnen we met deze resultaten de dialoog aangaan met de overheid.

We gaan ervan uit dat het koorbestuur en de artistiek verantwoordelijken de antwoorden in overleg invullen. Jouw bijdrage maakt een wezenlijk verschil in de analyse, dus nodigen we je graag uit om deel te nemen aan deze bevraging. Alvast hartelijk dank!

Hier invullen

Hier kan je een pdfversie downloaden van de vragenlijst, handig voor als je vooraf overleg wil plegen met je medebestuursleden.

Terug naar boven